Voice search optimalisatie

Maak je website klaar voor voice search

De manier waarop mensen op internet zoeken verandert drastisch. Met de vooruitgang van de technologie zijn mensen op zoek naar comfortabelere manieren om informatie te verkrijgen. Met de komst van apparaten voor gesproken zoekopdrachten, zoals Google Home of Amazon Echo, gebruiken mensen steeds vaker hun stem in plaats van een toetsenbord. Wij voorspellen dat het volgende marketingtijdperk zal worden gedomineerd door Voice Search-apparaten. Daarom zou optimalisatie van spraakgestuurd zoeken (Voice search optimalisatie) bovenaan de lijst moeten staan ​​voor elke commerciele website-eigenaar.

Wat is voice search?

Voice Search is een spraakherkenningstechnologie waarmee gebruikers informatie kunnen vinden met hun stem in plaats van een toetsenbord. Door de snelle toename van smartphones en andere kleine mobiele apparaten met internettoegang groeit de belangstelling voor voice search.

Wij van Drijfveer streven ernaar kort op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied te zitten. Het is een methode om in de toekomst mee te blijven spelen en de concurrentie te blijven verslaan.

''Wij helpen je graag met voice search optimalisatie en elke andere denkbare vorm van online marketing.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

Hoe optimaliseren wij jouw bedrijf voor voice search?

Voice search optimalisatie dwingt je niet om een ​​geheel nieuwe strategie te ontwikkelen, maar vraagt om SEO-aanpassingen. Voice search bevindt zich nog in de kinderschoenen, maar wint snel aan populariteit. Onze voice search SEO-strategieën zetten wij in met het oog op de toekomst. Dus als voice search optimalisatie echt groot wordt, loop jij al ver voor op de concurrentie.

Hier zijn enkele manieren waarop we jouw onderneming optimaliseren voor voice search.

Optimaliseer uw bedrijfsvermeldingen
Voor bedrijven zoeken zoekmachines direct naar informatie in de bedrijfsvermeldingen. Informatie zoals naam, telefoonnummer, adres en werktijden. We optimaliseren al uw bedrijfsvermeldingen om duidelijke en consistente informatie weer te geven. Om SEO voor gesproken zoekopdrachten effectief te laten werken, is het van het grootste belang om deze basiszaken goed te krijgen.

Pagina laadsnelheden
Het hele doel van de optimalisatie van gesproken zoekopdrachten is om gebruikers snel resultaten te bieden. De laadsnelheid van een webpagina speelt een belangrijke rol. We analyseren technische aspecten van jouw website en optimaliseren deze om sneller te laden.

Veelgestelde vragen - FAQ
De meeste gesproken zoekopdrachten zijn vragen die betrekking hebben op meerdere bedrijven. We optimaliseren jouw webpagina's met veelgestelde vragen over jouw werkgebied. Onze Voice Search SEO-service helpt je de meest gestelde vragen voor jouw branche te identificeren en deze op je website te plaatsen.

Een verfijnde contentstrategie
We optimaliseren de inhoud van je website voor feature snippets. De contentstrategie draait om het geven van antwoorden op de vragen met betrekking tot de producten en diensten van je onderneming. Onze contentstrategie wordt de ruggengraat van jouw Voice Search SEO-strategie.

Luister naar de stem van je toekomstige klanten met voice search optimalisatie.

1

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je ook klaar zijn voor de toekomst en je website laten optimaliseren voor voice search, maar heb je zelf geen tijd of weet je niet hoe te beginnen? Wij helpen je graag. Hierdoor heb je zelf meer tijd over voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen en je wensen te bespreken. Onze specialisten kunnen je vrijblijvend adviseren.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.