Webdesign Assen

ALLEEN DEZE MAAND 20% KORTING

Wij maken

€ 550,00

logos
footer-team
Webdesign-Assen

Webdesign Assen

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Assen om jouw professionele website of webshop te bouwen? Bij Drijfveer Media zijn we gespecialiseerd in webdesign en bouwen we veel websites voor bedrijven uit Assen en de rest van Nederland. Dit doen wij niet alleen met veel plezier, maar ook voor de beste prijs. Door een goed webdesign kan je de doelgroep in Assen beter bereiken en aansporen tot een aankoop.

Een verdriedubbeling van conversies

In overleg met de klant gaan we ontdekken wat het bedrijf typeert en waarom klanten juist bij jou in Assen zouden moeten afnemen. Door te kijken wat klanten aan doet zetten om bij jou af te nemen, kunnen wij een passend webdesign ontwerpen.

Uit ervaringen is gebleken dat klanten met een webdesign van Drijfveer Media vaak een verdriedubbeling van het aantal conversies zien! Een webdesign door Drijfveer Media laten ontwerpen is dus een slimme investering, waardoor je uiteindelijk meer omzet zult genereren.

Prijzen voor webdesign in Assen

Je kan voor elke prijs een webdesign laten ontwerpen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een kennis hebt die gratis een website voor je bouwt, terwijl een groot webdesign in Assen wel € 10.000 kan kosten. Een webdesign bij Drijfveer Media hangt af van een paar aandachtspunten:

  1. Gaat het om het bouwen van een webshop of website?
  2. Heb je al foto’s die gebruikt kunnen worden voor het webdesign?
  3. Heb je al een tekst voor de pagina’s?
  4. Hoeveel pagina’s wil je op de website hebben?
  5. Plaats je zelf de producten in de webshop?
  6. Wordt het een actieve of inactieve website?

Je ontvangt een offerte van ons aan de hand van deze gestelde vragen. Uiteraard gaan we eerst samen in gesprek om de vragen door te lopen en te preciseren. Om een beeld te schetsen kost een simpele website € 550 euro.

youtube-video-thumbnail

Het goedkoopste webdesign in Assen?

Als bedrijf en ondernemer is het logisch dat je niet altijd overal van op de hoogte bent, bijvoorbeeld van de actuele prijzen voor een webdesign op maat. Het kan zijn dat een webdesign bureau daar misbruik van maakt. Wil je webdesign bureaus in Assen vergelijken en heb je al andere offertes gekregen? Stuur deze dan vrijblijvend naar ons op, zodat wij kijken of we een betere prijs kunnen aanbieden. Je krijgt binnen 24 een reactie van ons. Zo krijg je het beste webdesign van Assen, tegen de allerbeste prijs!

0+
Jaar ervaring
0%
Tevreden klanten
0+
Websites gemaakt
0
Vast aanspreekpunt
wp-backend

Jouw website laten maken met WordPress?

De webdesigners van Drijfveer Media bouwen websites altijd met WordPress. WP is een eenvoudig te gebruiken programma, waarmee we professionele pagina’s kunnen maken. Omdat WordPress zo gebruikersvriendelijk is, zijn inmiddels meer dan 50% van alle websites gemaakt met WordPress. In Assen zijn ook bijna de helft van alle websites gemaakt met WordPress.

Je kan met WP je website gemakkelijk aanpassen, door bijvoorbeeld een pagina of blog toe te voegen. Mocht je dit toch zelf niet lukken, dan zijn wij er natuurlijk om je hierbij te helpen. We willen het beste webdesign voor jou maken, waar je ook zelf wat mee kan. Zo kan je rekening houden met hoe jouw bedrijf in Assen zich ontwikkelt.

Webdesign composer

Wij gebruiken een systeem voor webdesign, zodat wij unieke websites kunnen maken. Omdat de websites eenvoudig gecodeerd zijn, kan de website met jouw bedrijf mee groeien, zonder dat het ontwerp steeds aangepast hoeft te worden. Ook Google accepteert onze composer in combinatie met WordPress, wat we terug zien aan de hoge zoekposities van onze klanten.

Wat ontvang je bij een webdesign?

Je krijgt gratis extra tools!

Analysesoftware

Nadat we een webdesign voor je ontworpen hebben en alle teksten af zijn, zijn we nog niet klaar. Het is fijn om een mooi webdesign te hebben, maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe goed die website presteert. Om bij te houden hoe jouw website presteert, helpen wij je om Google Analytics te installeren.

Zo kan je precies zien hoeveel mensen jouw website bezoeken, of ze in Assen wonen, welke pagina ze het interessantst vinden en wat voor apparaat ze gebruiken om jouw website te bezoeken. Deze informatie is voor jouw bedrijf natuurlijk erg waardevol. Google Analytics is gratis te gebruiken en is een van de beste analyse software gebleken voor een standaard gebruiker!

arrow1
arrow2

De Search Console van Google

De Search Console van Google laat je zien hoe goed je website presteert en geeft advies over zaken die je dient te verbeteren. Daarnaast laat de Console ook weten welke zaken op orde moeten zijn als je een goed webdesign wil hebben.

Hierbij worden bijvoorbeeld de snelheid van het laden of de mobielvriendelijkheid genoemd. Vroeger heette de Google Search Console de Google Webmaster Tool. Deze software is gratis en kunnen wij voor je verzorgen.

De veiligheid van webbezoekers

Een goed beveiligde website is SSL gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat er een versleutelde verbinding is tussen twee computers. Zo kan je veilig data versturen via het internet.

De zoekmachine van Google waardeert het enorm als een website een SSL-certificaat heeft, omdat het betekent dat de veiligheid van webbezoekers groter is. Het certificaat laat zowel Google als jouw websitebezoekers uit Assen zien dat je bezig bent met de veiligheid van je website. Dit zullen ze beiden zeker waarderen.

arrow1

De snelheid van een website

De snelheid van een website is heel belangrijk voor bezoekers. Hoe sneller je website laadt, hoe meer de bezoekers de website als prettig zullen ervaren. Als je een hele slome website hebt, bestaat de kans dat websitebezoekers weg gaan omdat ze geïrriteerd raken. Dat wil natuurlijk geen enkel bedrijf, omdat je daarmee een potentiële klant verliest. Snelle websites zorgen ook voor een hogere score in Google.

Daarom is het dus dubbel zo belangrijk om een snelle website te bouwen. Drijfveer Media zorgt altijd voor snelle websites, zodat klanten een optimale website ervaring hebben. De websites die onze webdesigners bouwen worden ook altijd in Nederland gehost, zodat de laadtijd in Assen laag kan blijven. Als je een website in het buitenland host, dan zorgt dit voor een tragere snelheid.

Werkwijze

Hoe werkt webdesign Assen?

01.
Eerste gesprek

Wat zijn je wensen en eisen? Wat is er al aan materiaal?

02.
Voorstel

Wij sturen je binnen één dag een niet te weigeren voorstel.

03.
Akkoord

Je geeft een akkoord op onze scherpe offerte, we kunnen beginnen!

04.
Eerste paal wordt geslagen

We gaan aan de slag met een eerste webdesign opzet.

05.
Eerste beoordeling

We leggen het webdesign aan je voor en vragen feedback.

06.
Perfectioneren

We maken het webdesign helemaal af. Inclusief gratis extra's.

07.
Afronding

We hebben de puntjes op de "i" gezet. Het webdesign is klaar!

08.
Nieuwe klanten

De site komt hoog in Google en levert klanten op.

  • Klaar voor een nieuwe website?
Wij bouwen een webdesign dat bij jou past

Webdesign Assen, al vanaf € 550,00 euro

Website content

Content optimalisatie

Om hoog in Google te scoren heb je natuurlijk een goed webdesign nodig. Een goede website bestaat uit meerdere eisen. Erg belangrijk is natuurlijk een mooi webdesign en een pakkende inhoud. Ook op technisch gebied moet een website goed scoren, qua gebruikersvriendelijkheid bijvoorbeeld. Als je echt bovenaan in Google wilt komen, zijn sterke teksten het allerbelangrijkste.

Omdat klanten het beste bekend zijn met het bedrijf uit Assen, de klanten, de producten en de concurrenten, is het handig als zij de teksten aanleveren. Je weet zelf vaak het meeste over de markt in Assen en hoe je de doelgroep het beste kan benaderen. Mocht je geen tijd hebben, dan kunnen wij je natuurlijk ook altijd hebben. Wij hebben tekstschrijvers in dienst, die in overleg met jou goede teksten kunnen schrijven of jouw teksten optimaliseren. Zo weet je zeker dat de teksten zullen aansluiten bij de wensen van Google en optimaal zullen scoren bij klanten.

Onderzoek jouw doelgroep in Assen

Voor goede teksten is een goed onderzoek nodig. Het is belangrijk om te weten wat er speelt op de markt, en voornamelijk wat de wensen en behoeften van jouw doelgroep in Assen zijn. Als je hebt ontdekt wat vragen en problemen van de doelgroep zijn, kan je deze beantwoorden in een goede inhoudelijke tekst op jouw website. Zo zorg je ervoor dat je interesse wekt in jouw website, en de doelgroep daadwerkelijk bereikt. Een goede content voor een website bestaat uit een combinatie van handige informatie en een verkoopgerichte tekst.

Hoog in Google

Als je een goede website hebt is het natuurlijk wel van belang dat er ook daadwerkelijk bezoekers op komen. Wij optimaliseren jouw website zodat je met bepaalde zoekwoorden hoog in Google gevonden kan worden. Hiermee maak je jouw webdesign zoekmachine vriendelijk, wat uiteindelijk ook meer conversies op zal leveren. Ook nadat wij een webdesign voor jou hebben ontworpen, kan je bij ons terugkomen voor het vervolg. Zo kan je samen met ons team sterk concurreren in Assen.

Hoe benader je klanten in Assen?

Klanten die in Amsterdam wonen moeten anders benaderd worden dan klanten in Assen. Het is voor een webdesign erg belangrijk om de doelgroep goed in kaart te brengen en te bekijken wat voor toon bij hun past. Maak je de website te informeel of juist te formeel voor de bezoeker, dan kan het zijn dat ze gelijk weer weggaan van jouw pagina. Wat we ook afraden zijn teksten met hele ingewikkelde taal en te specifiek taalgebruik.

Sommige bezoekers willen graag meer weten zonder dat er van ze verwacht wordt dat ze weten waar het allemaal over gaat. Dan schrikt het af als ze op een website komen waar ze niks van snappen. Als je een website maakt die voor iedereen toegankelijk is, dan zal een bezoeker sneller contact op willen nemen bij vragen of interesse.

© 2021 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.