DEZE MAAND 20% KORTING

logos

Wij maken

€ 550,00

arrow2

Webdesign in Drenthe

Op zoek naar een meedenkende website of webshop ontwikkelaar?

Hoog conversiepercentage

Wij zoeken samen met jou naar de kenmerken van jouw bedrijf, de meerwaarde om juist in Drenthe een dienst of product af te nemen. We willen ontdekken wat ervoor zorgt dat klanten nu bij je kopen en dit vertalen naar een webdesign.

Met een Drijfveer webdesign zien bedrijven uit Drenthe vaak een verdriedubbeling of meer van het aantal conversies. Je laat Drijfveer geen webdesign maken omdat je ons zo aardig vindt, maar omdat je zelf aan je website wilt verdienen! Wij zijn geen kostenpost, wij zijn een slimme investering die zichzelf terugverdient.

Onze webdesign professionals bouwen alle websites in WP. WordPress is een super gebruiksvriendelijk systeem waar je prachtige en conversie gerichte websites op maat mee kan (laten) maken. Meer dan de 50% van alle websites zijn inmiddels gemaakt met WordPress. Ook in de provincie Drenthe is meer dan de helft van alle websites gemaakt met behulp van WP.

digital-marketing

Webdesign tarieven

Een website laten bouwen kan tegen elk tarief. Een neefje kan voor een waardevolle handdruk een website maken en de grote webdesign bureaus in Drenthe vragen rustig € 10.000. Ons webdesign tarief hangt van meerdere elementen af:

  1. Wil je een webshop of website laten maken?
  2. Heb je al een logo en afbeeldingen?
  3. Zijn er foto’s die we voor het webdesign kunnen gebruiken?
  4. Hoeveel pagina’s wil je hebben?
  5. Is er al tekst?
  6. Wordt het een interactieve site (gebruikers inloggen)?
  7. Wil je dat wij de producten in je shop plaatsen?

Deze vragen lopen we allemaal langs als je overweegt een webdesign door ons te laten maken. Aan de hand daarvan maken wij dan vrijblijvend een offerte. Ter indicatie, onze startprijs voor een simpel webdesign is € 550,-.

arrow1
online-programming-course-hero-video-thumb.jpg
0%
Tevreden klanten
0+
Websites gemaakt
0+
Jaar ervaring
0
Vast aanspreekpunt

WordPress website laten maken

Onze webdesign professionals bouwen alle websites in WP. WordPress is een super gebruiksvriendelijk systeem waar je prachtige en conversie gerichte websites op maat mee kan (laten) maken. Meer dan de 50% van alle websites zijn inmiddels gemaakt met WordPress. Ook in de provincie Drenthe is meer dan de helft van alle websites gemaakt met behulp van WP.

Ons webdesign systeem/composer gebruiken wij om een uniek webdesign mee te maken. De nette code en laagdrempeligheid stelt jou in staat om je website mee te laten groeien met je bedrijf zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Google heeft WordPress in combinatie met onze composer ook omarmd en dat zien we aan de vele hoge posities van onze klanten.

logo drijfveermedia

Meer weten over webdesign?

Onze kracht is het bouwen van een professioneel webdesign op maat. Dat doen wij met enthousiasme en voor lage prijzen.

wp-logo

WordPress webshop laten bouwen met WooCommerce

Wil je graag een webshop, dan maken wij die graag voor jou. Wij maken webshops met WordPress en WooCommerce. WooCommerce is wereldwijd de meest gebruikte webshop software. Met name door de lage prijs en gebruiksvriendelijkheid. Samen met WordPress is het mogelijk om een webdesign op maat voor jou te maken, die precies aansluit bij je wensen en huisstijl in de provincie Drenthe.

De webdesign mogelijkheden bij Drijfveer

Elke branche of organisatie, groot en klein, heeft een niche specifieke software, een eigen CRM, boekhoudprogramma en projectmanagement software. Het kan als onderneming fijn zijn om die aan je website gekoppeld te hebben. Deze koppelingen nemen je dan werk uit handen.

Bijvoorbeeld door leads automatisch in je CRM te plaatsen, of je mailingprogramma te integreren met het contactformulier op je website. Voorbeelden genoeg. Voor een kroegbaas in Drenthe zou het bijvoorbeeld leuk zijn om de uitagenda van het uitgaanscentrum automatisch op de site te plaatsen en te laten verversen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een webdesign voor jouw bedrijf in Drenthe!

''Ons webdesign levert jouw bedrijf in Drenthe klanten op!''

Contact-Thorgall

Webdesigner

Thorgall van Eeden

Gratis inbegrepen bij jouw webdesign

Ben je klaar voor een nieuwe website?

Google Analytics

Als het webdesign en de teksten klaar zijn en er een geweldige website staat zijn we nog niet klaar. Je wilt natuurlijk weten hoe je website presteert. Hoeveel mensen komen naar de website, wonen ze in Drenthe, wat vinden ze de boeiendste pagina van je website, gebruiken ze een tablet of smartphone, etc. Allemaal data waar je mee aan de slag kan!

Maar om die data te verzamelen heb je Google Analytics nodig. Deze analysesoftware is gratis te gebruiken en behoort tot de beste analyse software voor de gemiddelde gebruiker. Wij helpen je graag om Google Analytics op je website te zetten.

SSL-certificaat

Zoekmachines zoals Google hechten veel waarde aan de veiligheid van websitebezoekers. Daarom waardeert Google sites met een SSL-certificaat hoger dan websites zonder. Een SSL-certificaat is ontzettend belangrijk voor de veiligheid van jouw websitebezoekers. Het certificaat zorgt voor beveiliging van het dataverkeer tussen de webserver en browser (Chrome, Firefox, etc.)

Een SSL-certificaat laat websitebezoekers uit de provincie Drenthe en Google zien dat je serieus met de veiligheid van je website bezig bent. Dat wordt door beiden gewaardeerd.

Google Search Console

Wat vroeger Google Webmaster Tools genoemd werd, is nu Google Search Console. De Search Console geeft inzicht in de prestaties van je website en geeft advies over slimme verbeteringen en elementaire zaken die in orde moeten zijn bij een goede webdesign, zoals website snelheid en mobielvriendelijkheid.

Wij zorgen graag voor de koppeling van deze gratis software.

Snelle laadtijd / Page Speed

De laadtijd van je webpagina’s is van invloed op de gebruiksvriendelijkheid van je webdesign. Hoe sneller, hoe beter en hoe aangenamer voor je bezoekers. Een trage website maakt de kans groter dat bezoekers snel weggaan door irritatie. Dat is zonde want daarmee verlies je een potentiële klant.

Snelheid van je website heeft ook invloed op hoe goed je scoort in Google. Binnen ons webdesign houden we daar altijd rekening mee. Wij hosten websites bewust in Nederland om de laadtijd in Drenthe kort te houden. Hosting in het buitenland gaat vaak ten koste van de snelheid.

Stappenplan

Dit mag je verwachten

01.
Eerste gesprek

Wat zijn je wensen en eisen? Wat is er al aan materiaal?

02.
Voorstel

Wij sturen je binnen één dag een niet te weigeren voorstel.

03.
Akkoord

Je geeft een akkoord op onze scherpe offerte, we kunnen beginnen!

04.
Eerste paal wordt geslagen

We gaan aan de slag met een eerste webdesign opzet.

05.
Eerste beoordeling

We leggen het webdesign aan je voor en vragen feedback.

06.
Perfectioneren

We maken het webdesign helemaal af. Inclusief gratis extra's.

07.
Afronding

We hebben de puntjes op de "i" gezet. Het webdesign is klaar!

08.
Nieuwe klanten

De site komt hoog in Google en levert klanten op.

  • Klaar voor een nieuwe website?
Wij bouwen een webdesign dat bij jou past

Websites vanaf € 550,00 euro

Website content

Content optimalisatie

Een goede website bestaat uit een mooi webdesign en krachtige teksten. Natuurlijk moet een website gebruiksvriendelijk zijn en technisch voldoen aan de wensen van zoekmachines om hoog in Google te komen. Maar om bovenaan in Google te komen is ook geoptimaliseerde tekst nodig. Wij verwachten dat de teksten door de klant aangeleverd wordt. Want die zijn bekend met hun concurrentie, doelgroep en natuurlijk hun eigen product of dienst.

Zij kennen de provincie Drenthe goed en weten wat er leeft en dat brengt de website dichter bij jouw doelgroep. Maar heb je geen tijd, dan hebben wij de beste tekstschrijvers voor je klaar zitten. Ze kunnen met wat input de gehele tekst schrijven of de aangeleverde tekst optimaliseren voor Google, leesgemak en conversie.

Onze webdesign klanten

Zij gingen jou al voor.

We zijn erg onder de indruk van de service die we hebben ontvangen van Thorgall. We waren na 7 jaar op zoek naar een verjonging van onze bedrijfswebsite en zij werden ons door een vriend aanbevolen. De samenwerking verliep soepel en er was continu een goede communicatie onderling. Ze stonden ook telkens klaar met goed advies. We zijn heel blij met hun werk en ik beveel ze regelmatig aan bij relaties.

  • Jelte Elsenaar

Drijfveer heeft de afgelopen 4 jaar voor het ontwerp en het onderhoud van onze website gezorgd. Ze staan altijd klaar om te helpen met (technische problemen), maar ze zijn ook geweldige ontwerpers die hebben bijgedragen aan het vormgeven en moderniseren van onze website.

  • Senna Scharroo

Wij werken onder andere voor klanten in Assen, Roden, Emmen, Hoogeveen en Meppel.
Mogen we jou ook van dienst zijn?

© 2021 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.