DEZE MAAND 20% KORTING

logos

Wij maken

€ 550,00

arrow2

Webdesign Groningen

Jouw webdesign ontworpen door Drijfveer Media

Prijzen voor webdesign in Groningen

Je kan voor elke prijs een webdesign laten ontwerpen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een kennis hebt die gratis een website voor je bouwt, terwijl een groot webdesign in Groningen wel € 10.000 kan kosten. Een webdesign bij Drijfveer Media hangt af van een paar aandachtspunten:

  1. Gaat het om het bouwen van een webshop of website?
  2. Heb je al foto’s die gebruikt kunnen worden voor het webdesign?
  3. Heb je al een tekst voor de pagina’s?
  4. Hoeveel pagina’s wil je op de website hebben?
  5. Plaats je zelf de producten in de webshop?
  6. Wordt het een actieve of inactieve website?

Je ontvangt een offerte van ons aan de hand van deze gestelde vragen. Uiteraard gaan we eerst samen in gesprek om de vragen door te lopen en te preciseren. Om een beeld te schetsen kost een simpele website € 550 euro.

digital-marketing

Een verdriedubbeling van conversies

In overleg met de klant gaan we ontdekken wat het bedrijf typeert en waarom klanten juist bij jou in Groningen zouden moeten afnemen. Door te kijken wat klanten aan doet zetten om bij jou af te nemen, kunnen wij een passend webdesign ontwerpen. Uit ervaringen is gebleken dat klanten met een webdesign van Drijfveer Media vaak een verdriedubbeling van het aantal conversies zien! Een webdesign door Drijfveer Media laten ontwerpen is dus een slimme investering, waardoor je uiteindelijk meer omzet zult genereren.

Jouw website laten maken met WordPress?

De webdesigners van Drijfveer Media bouwen websites altijd met WordPress. WP is een eenvoudig te gebruiken programma, waarmee we professionele pagina’s kunnen maken. Omdat WordPress zo gebruikersvriendelijk is, zijn inmiddels meer dan 50% van alle websites gemaakt met WordPress. In Groningen zijn ook bijna de helft van alle websites gemaakt met WordPress.

Je kan met WP je website gemakkelijk aanpassen, door bijvoorbeeld een pagina of blog toe te voegen. Mocht je dit toch zelf niet lukken, dan zijn wij er natuurlijk om je hierbij te helpen. We willen het beste webdesign voor jou maken, waar je ook zelf wat mee kan. Zo kan je rekening houden met hoe jouw bedrijf in Groningen zich ontwikkelt.

arrow1
online-programming-course-hero-video-thumb.jpg
0%
Tevreden klanten
0+
Websites gemaakt
0+
Jaar ervaring
0
Vast aanspreekpunt

Webdesign systeem

Ons webdesign systeem/composer gebruiken wij om een uniek webdesign mee te maken. De nette code en laagdrempeligheid stelt jou in staat om je website mee te laten groeien met je bedrijf zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.

Google heeft WordPress in combinatie met onze composer ook omarmd en dat zien we aan de vele hoge posities van onze klanten.

logo drijfveermedia

Meer weten over webdesign?

Onze kracht is het bouwen van een professioneel webdesign op maat. Dat doen wij met enthousiasme en voor lage prijzen.

wp-logo

WordPress webshop laten bouwen met WooCommerce

Wil je graag een webshop, dan maken wij die graag voor jou. Wij maken webshops met WordPress en WooCommerce. WooCommerce is wereldwijd de meest gebruikte webshop software. Met name door de lage prijs en gebruiksvriendelijkheid. Samen met WordPress is het mogelijk om een webdesign op maat voor jou te maken, die precies aansluit bij je wensen en huisstijl in Groningen.

De webdesign mogelijkheden bij Drijfveer

Elke branche of organisatie, groot en klein, heeft een niche specifieke software, een eigen CRM, boekhoudprogramma en projectmanagement software. Het kan als onderneming fijn zijn om die aan je website gekoppeld te hebben. Deze koppelingen nemen je dan werk uit handen. Bijvoorbeeld door leads automatisch in je CRM te plaatsen, of je mailingprogramma te integreren met het contactformulier op je website.

Voorbeelden genoeg. Voor een kroegbaas in Groningen zou het bijvoorbeeld leuk zijn om de uitagenda van het uitgaanscentrum automatisch op de site te plaatsen en te laten verversen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een webdesign voor jouw bedrijf in Groningen!

''Ons webdesign levert jouw bedrijf in Groningen klanten op!''

Contact-Thorgall

Webdesigner

Thorgall van Eeden

Gratis inbegrepen bij jouw webdesign

Ben je klaar voor een nieuwe website?

Analysesoftware

Nadat we een webdesign voor je ontworpen hebben en alle teksten af zijn, zijn we nog niet klaar. Het is fijn om een mooi webdesign te hebben, maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe goed die website presteert. Om bij te houden hoe jouw website presteert, helpen wij je om Google Analytics te installeren.

Zo kan je precies zien hoeveel mensen jouw website bezoeken, of ze in Groningen wonen, welke pagina ze het interessantst vinden en wat voor apparaat ze gebruiken om jouw website te bezoeken. Deze informatie is voor jouw bedrijf natuurlijk erg waardevol. Google Analytics is gratis te gebruiken en is een van de beste analyse software gebleken voor een standaard gebruiker!

De veiligheid van webbezoekers

Een goed beveiligde website is SSL gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat er een versleutelde verbinding is tussen twee computers. Zo kan je veilig data versturen via het internet.

De zoekmachine van Google waardeert het enorm als een website een SSL-certificaat heeft, omdat het betekent dat de veiligheid van webbezoekers groter is. Het certificaat laat zowel Google als jouw websitebezoekers uit Groningen zien dat je bezig bent met de veiligheid van je website. Dit zullen ze beiden zeker waarderen.

Google Search Console

Wat vroeger Google Webmaster Tools genoemd werd, is nu Google Search Console. De Search Console geeft inzicht in de prestaties van je website en geeft advies over slimme verbeteringen en elementaire zaken die in orde moeten zijn bij een goede webdesign, zoals website snelheid en mobielvriendelijkheid. Wij zorgen graag voor de koppeling van deze gratis software.

Snelle laadtijd / Page Speed

De laadtijd van je webpagina’s is van invloed op de gebruiksvriendelijkheid van je webdesign. Hoe sneller, hoe beter en hoe aangenamer voor je bezoekers. Een trage website maakt de kans groter dat bezoekers snel weggaan door irritatie. Dat is zonde want daarmee verlies je een potentiële klant. Snelheid van je website heeft ook invloed op hoe goed je scoort in Google.

Bij de websites die wij opleveren houden we daar altijd rekening mee. Wij hosten websites bewust in Nederland om de laadtijd in Groningen kort te houden. Hosting in het buitenland gaat vaak ten koste van de snelheid.

Stappenplan

Dit mag je verwachten

01.
Eerste gesprek

Wat zijn je wensen en eisen? Wat is er al aan materiaal?

02.
Voorstel

Wij sturen je binnen één dag een niet te weigeren voorstel.

03.
Akkoord

Je geeft een akkoord op onze scherpe offerte, we kunnen beginnen!

04.
Eerste paal wordt geslagen

We gaan aan de slag met een eerste webdesign opzet.

05.
Eerste beoordeling

We leggen het webdesign aan je voor en vragen feedback.

06.
Perfectioneren

We maken het webdesign helemaal af. Inclusief gratis extra's.

07.
Afronding

We hebben de puntjes op de "i" gezet. Het webdesign is klaar!

08.
Nieuwe klanten

De site komt hoog in Google en levert klanten op.

  • Klaar voor een nieuwe website?
Wij bouwen een webdesign dat bij jou past

Websites vanaf € 550,00 euro

Website content

Content optimalisatie

Om hoog in Google te scoren heb je natuurlijk een goed webdesign nodig. Een goede website bestaat uit meerdere eisen. Erg belangrijk is natuurlijk een mooi webdesign en een pakkende inhoud. Ook op technisch gebied moet een website goed scoren, qua gebruikersvriendelijkheid bijvoorbeeld. Als je echt bovenaan in Google wilt komen, zijn sterke teksten het allerbelangrijkste. Omdat klanten het beste bekend zijn met het bedrijf uit Groningen, de klanten, de producten en de concurrenten, is het handig als zij de teksten aanleveren.

Je weet zelf vaak het meeste over de markt in Groningen en hoe je de doelgroep het beste kan benaderen. Mocht je geen tijd hebben, dan kunnen wij je natuurlijk ook altijd hebben. Wij hebben tekstschrijvers in dienst, die in overleg met jou goede teksten kunnen schrijven of jouw teksten optimaliseren. Zo weet je zeker dat de teksten zullen aansluiten bij de wensen van Google en optimaal zullen scoren bij klanten.

Hoog in Google

Het is zonde als je een mooie website hebt waar niemand op komt. Daarom optimaliseren wij jouw website op je bedrijfsnaam en als je dat wil ook andere woorden. Zo staat de website gelijk zoekmachine vriendelijk online. Ook voor vervolgstappen, na het laten maken van een website, kan je bij ons terecht. Samen verpletteren wij je concurrentie in Groningen.

Onze webdesign klanten

Zij gingen jou al voor.

Drijfveer heeft de afgelopen 4 jaar voor het ontwerp en het onderhoud van onze website gezorgd. Ze staan altijd klaar om te helpen met (technische problemen), maar ze zijn ook geweldige ontwerpers die hebben bijgedragen aan het vormgeven en moderniseren van onze website.

  • Mark Middelkoop

Prettige samenwerking met een professioneel team, zeker een aanrader!

  • Julius Lambregt

Wij werken onder andere voor klanten in Delfzijl, Winschoten, Veendam, Hoogezand en Groningen.
Mogen we jou ook van dienst zijn?

© 2021 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.