ALLEEN DEZE MAAND 20% KORTING

Wij maken

€ 550,00

logos
footer-team
wp-logo

Uniek webdesign gericht op Utrecht

Ben je op zoek naar een webdesign bureau om jouw professionele website of webshop te bouwen? Bij Drijfveer Media zijn we gespecialiseerd in webdesign en bouwen we veel websites voor bedrijven uit Utrecht en de rest van Nederland. Dit doen wij niet alleen met veel plezier, maar ook voor de beste prijs. Door een goed webdesign kan je de doelgroep in Utrecht beter bereiken en aansporen tot een aankoop.

Een verdriedubbeling van conversies

In overleg met de klant gaan we ontdekken wat het bedrijf typeert en waarom klanten juist bij jou in Utrecht zouden moeten afnemen. Door te kijken wat klanten aan doet zetten om bij jou af te nemen, kunnen wij een passend webdesign ontwerpen.

Uit ervaringen is gebleken dat klanten met een webdesign van Drijfveer Media vaak een verdriedubbeling van het aantal conversies zien! Een webdesign door Drijfveer Media laten ontwerpen is dus een slimme investering, waardoor je uiteindelijk meer omzet zult genereren.

Prijzen voor webdesign in Utrecht

Je kan voor elke prijs een webdesign laten ontwerpen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een kennis hebt die gratis een website voor je bouwt, terwijl een groot webdesign in Utrecht wel € 10.000 kan kosten. Een webdesign bij Drijfveer Media hangt af van een paar aandachtspunten:

  1. Gaat het om het bouwen van een webshop of website?
  2. Heb je al foto’s die gebruikt kunnen worden voor het webdesign?
  3. Heb je al een tekst voor de pagina’s?
  4. Hoeveel pagina’s wil je op de website hebben?
  5. Plaats je zelf de producten in de webshop?
  6. Wordt het een actieve of inactieve website?

Je ontvangt een offerte van ons aan de hand van deze gestelde vragen. Uiteraard gaan we eerst samen in gesprek om de vragen door te lopen en te preciseren. Om een beeld te schetsen kost een simpele website € 550 euro.

Lead-generatie
0+
Jaar ervaring
0%
Tevreden klanten
0+
Websites gemaakt
0
Vast aanspreekpunt
wp-backend

Jouw website laten maken met WordPress?

De webdesigners van Drijfveer Media bouwen websites altijd met WordPress. WP is een eenvoudig te gebruiken programma, waarmee we professionele pagina’s kunnen maken. Omdat WordPress zo gebruikersvriendelijk is, zijn inmiddels meer dan 50% van alle websites gemaakt met WordPress. In Utrecht zijn ook bijna de helft van alle websites gemaakt met WordPress.

Je kan met WP je website gemakkelijk aanpassen, door bijvoorbeeld een pagina of blog toe te voegen. Mocht je dit toch zelf niet lukken, dan zijn wij er natuurlijk om je hierbij te helpen. We willen het beste webdesign voor jou maken, waar je ook zelf wat mee kan. Zo kan je rekening houden met hoe jouw bedrijf in Utrecht zich ontwikkelt.

Webdesign composer

Wij gebruiken een systeem voor webdesign, zodat wij unieke websites kunnen maken. Omdat de websites eenvoudig gecodeerd zijn, kan de website met jouw bedrijf mee groeien, zonder dat het ontwerp steeds aangepast hoeft te worden. Ook Google accepteert onze composer in combinatie met WordPress, wat we terug zien aan de hoge zoekposities van onze klanten.

Wat ontvang je bij een webdesign?

Je krijgt gratis extra tools!

Analysesoftware

Nadat we een webdesign voor je ontworpen hebben en alle teksten af zijn, zijn we nog niet klaar. Het is fijn om een mooi webdesign te hebben, maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe goed die website presteert. Om bij te houden hoe jouw website presteert, helpen wij je om Google Analytics te installeren.

Zo kan je precies zien hoeveel mensen jouw website bezoeken, of ze in Utrecht wonen, welke pagina ze het interessantst vinden en wat voor apparaat ze gebruiken om jouw website te bezoeken. Deze informatie is voor jouw bedrijf natuurlijk erg waardevol. Google Analytics is gratis te gebruiken en is een van de beste analyse software gebleken voor een standaard gebruiker!

arrow1
arrow2

De Search Console van Google

De Search Console van Google laat je zien hoe goed je website presteert en geeft advies over zaken die je dient te verbeteren. Daarnaast laat de Console ook weten welke zaken op orde moeten zijn als je een goed webdesign wil hebben.

Hierbij worden bijvoorbeeld de snelheid van het laden of de mobielvriendelijkheid genoemd. Vroeger heette de Google Search Console de Google Webmaster Tool. Deze software is gratis en kunnen wij voor je verzorgen.

De veiligheid van webbezoekers

Een goed beveiligde website is SSL gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat er een versleutelde verbinding is tussen twee computers. Zo kan je veilig data versturen via het internet.

De zoekmachine van Google waardeert het enorm als een website een SSL-certificaat heeft, omdat het betekent dat de veiligheid van webbezoekers groter is. Het certificaat laat zowel Google als jouw websitebezoekers uit Utrecht zien dat je bezig bent met de veiligheid van je website. Dit zullen ze beiden zeker waarderen.

arrow1

De snelheid van een website

De snelheid van een website is heel belangrijk voor bezoekers. Hoe sneller je website laadt, hoe meer de bezoekers de website als prettig zullen ervaren. Als je een hele slome website hebt, bestaat de kans dat websitebezoekers weg gaan omdat ze geïrriteerd raken. Dat wil natuurlijk geen enkel bedrijf, omdat je daarmee een potentiële klant verliest. Snelle websites zorgen ook voor een hogere score in Google.

Daarom is het dus dubbel zo belangrijk om een snelle website te bouwen. Drijfveer Media zorgt altijd voor snelle websites, zodat klanten een optimale website ervaring hebben. De websites die onze webdesigners bouwen worden ook altijd in Nederland gehost, zodat de laadtijd in Utrecht laag kan blijven. Als je een website in het buitenland host, dan zorgt dit voor een tragere snelheid.

Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

01.
Eerste gesprek

Wat zijn je wensen en eisen? Wat is er al aan materiaal?

02.
Voorstel

Wij sturen je binnen één dag een niet te weigeren voorstel.

03.
Akkoord

Je geeft een akkoord op onze scherpe offerte, we kunnen beginnen!

04.
Eerste paal wordt geslagen

We gaan aan de slag met een eerste webdesign opzet.

05.
Eerste beoordeling

We leggen het webdesign aan je voor en vragen feedback.

06.
Perfectioneren

We maken het webdesign helemaal af. Inclusief gratis extra's.

07.
Afronding

We hebben de puntjes op de "i" gezet. Het webdesign is klaar!

08.
Nieuwe klanten

De site komt hoog in Google en levert klanten op.

  • Klaar voor een nieuwe website?
Wij bouwen een webdesign dat bij jou past

Websites vanaf € 550,00 euro

Website content

Content optimalisatie

Om hoog in Google te scoren heb je natuurlijk een goed webdesign nodig. Een goede website bestaat uit meerdere eisen. Erg belangrijk is natuurlijk een mooi webdesign en een pakkende inhoud. Ook op technisch gebied moet een website goed scoren, qua gebruikersvriendelijkheid bijvoorbeeld. Als je echt bovenaan in Google wilt komen, zijn sterke teksten het allerbelangrijkste.

Omdat klanten het beste bekend zijn met het bedrijf uit Utrecht, de klanten, de producten en de concurrenten, is het handig als zij de teksten aanleveren. Je weet zelf vaak het meeste over de markt in Utrecht en hoe je de doelgroep het beste kan benaderen. Mocht je geen tijd hebben, dan kunnen wij je natuurlijk ook altijd hebben. Wij hebben tekstschrijvers in dienst, die in overleg met jou goede teksten kunnen schrijven of jouw teksten optimaliseren. Zo weet je zeker dat de teksten zullen aansluiten bij de wensen van Google en optimaal zullen scoren bij klanten.

Hoog in Google

Als je een goede website hebt is het natuurlijk wel van belang dat er ook daadwerkelijk bezoekers op komen. Wij optimaliseren jouw website zodat je met bepaalde zoekwoorden hoog in Google gevonden kan worden. Hiermee maak je jouw webdesign zoekmachine vriendelijk, wat uiteindelijk ook meer conversies op zal leveren. Ook nadat wij een webdesign voor jou hebben ontworpen, kan je bij ons terugkomen voor het vervolg. Zo kan je samen met ons team sterk concurreren in Utrecht.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Prettige samenwerking met een professioneel team, zeker een aanrader!

  • Bradley Bos

We zijn erg onder de indruk van de service die we hebben ontvangen van Thorgall. We waren na 7 jaar op zoek naar een verjonging van onze bedrijfswebsite en zij werden ons door een vriend aanbevolen. De samenwerking verliep soepel en er was continu een goede communicatie onderling. Ze stonden ook telkens klaar met goed advies. We zijn heel blij met hun werk en ik beveel ze regelmatig aan bij relaties.

  • Florian Draaisma

© 2021 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.