ALLEEN DEZE MAAND 20% KORTING

Wij maken

€ 550,00

logos
footer-team

Webdesign in %Plaats% door Drijfveer Media

wp-logo

Uniek webdesign gericht op %Plaats%

Ben je op zoek naar een webdesign bureau om jouw professionele website of webshop te bouwen? Bij Drijfveer Media zijn we gespecialiseerd in webdesign en bouwen we veel websites voor bedrijven uit %Plaats% en de rest van Nederland. Dit doen wij niet alleen met veel plezier, maar ook voor de beste prijs. Door een goed webdesign kan je de doelgroep in %Plaats% beter bereiken en aansporen tot een aankoop.

Een verdriedubbeling van conversies

Wij zoeken samen met jou naar de kenmerken van jouw bedrijf, de meerwaarde om juist bij jou in %Plaats% een dienst of product af te nemen. We willen ontdekken wat ervoor zorgt dat klanten nu bij je kopen en dit vertalen naar een webdesign.

Met een Drijfveer webdesign zien bedrijven uit %Plaats% vaak een verdriedubbeling of meer van het aantal conversies. Je laat Drijfveer geen webdesign maken omdat je ons zo aardig vindt, maar omdat je zelf aan je website wilt verdienen! Wij zijn geen kostenpost, wij zijn een slimme investering die zichzelf terugverdient.

Het beste webdesign bureau voor ondernemers in %Plaats%?

De webdesigners van Drijfveer maken websites voor klanten door heel Nederland. Onze webdesigners maken ook websites voor partners in %Plaats%. In ons twintigjarige bestaan hebben al zeker meer dan duizend ondernemers bij ons hun webdesign laten maken. Daardoor hebben we veel ervaring met webdesign in %Plaats%.

De webdesign opdrachten die wij krijgen zijn zeer uiteenlopend. Vanuit onze ervaring als website en webshop bouwers kunnen wij in elke branche uit de voeten. We verplaatsen ons snel in jouw doelgroep en jouw belang als ondernemer in %Plaats%. Als webdesign bureau stellen wij ons flexibel op en nemen we de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Dat doen wij voor ongelooflijk scherpe tarieven. Zo ontvang je altijd een passend advies over een webdesign, aangepast naar de wensen in %Plaats%.

Webdesign tarieven voor ondernemers in %Plaats%

Een website laten bouwen kan tegen elk tarief. Een neefje kan voor een waardevolle handdruk een website maken en de grote webdesign bureaus in %Plaats% vragen rustig € 10.000. Ons webdesign tarief hangt van meerdere elementen af:

  1. Wil je een webshop of website laten maken?
  2. Heb je al een logo en afbeeldingen?
  3. Zijn er foto’s die we voor het webdesign kunnen gebruiken?
  4. Hoeveel pagina’s wil je hebben?
  5. Is er al tekst?
  6. Wordt het een interactieve site (gebruikers inloggen)?
  7. Wil je dat wij de producten in je shop plaatsen?

Deze vragen lopen we allemaal langs als je overweegt een webdesign door ons te laten maken. Aan de hand daarvan maken wij dan vrijblijvend een offerte. Ter indicatie, onze startprijs voor een simpele website is € 550,-.

Lead-generatie

Webdesign opties

Er zijn veel mogelijkheden met een webdesign dat door ons ontworpen is. Zo kan je software, CRM en boekhoudprogramma’s eenvoudig aan de website laten koppelen. Dit scheelt jouw bedrijf natuurlijk veel tijd. Door de programma’s te koppelen aan je websites kan je bijvoorbeeld de leads automatisch in je CRM systeem binnen laten komen. Daarnaast kan je ook je mailingsprogramma koppelen aan het contactformulier op je website. Er zijn voor een goed webdesign ontzettend veel mogelijkheden, voor jouw bedrijf in %Plaats%!

0+
Jaar ervaring
0%
Tevreden klanten
0+
Websites gemaakt
0
Vast aanspreekpunt
wp-backend

Een WordPress website laten maken

Onze webdesign professionals bouwen alle websites in WP. WordPress is een super gebruiksvriendelijk systeem waar je prachtige en conversie gerichte websites op maat mee kan (laten) maken. Meer dan de 50% van alle websites zijn inmiddels gemaakt met WordPress. Ook in %Plaats% is meer dan de helft van alle websites gemaakt met behulp van WP.

Webshops bouwen met WordPress en WooCommerce

Als je graag een webshop wil laten bouwen, dan kunnen wij dat ook voor je doen. Onze webshops worden gemaakt in combinatie met WordPress en WooCommerce. WooCommerce is de meest gebruikte webshop software over de hele wereld. De reden hiervan is omdat WooCommerce een goedkope software is, maar tegelijkertijd heel gebruikersvriendelijk en eenvoudig is. Door WordPress en WooCommerce te combineren kunnen wij een webdesign speciaal voor jou maken, die past bij jouw bedrijf in %Plaats%.

Webdesign composer

Wij gebruiken een systeem voor webdesign, zodat wij unieke websites kunnen maken. Omdat de websites eenvoudig gecodeerd zijn, kan de website met jouw bedrijf mee groeien, zonder dat het ontwerp steeds aangepast hoeft te worden. Ook Google accepteert onze composer in combinatie met WordPress, wat we terug zien aan de hoge zoekposities van onze klanten.

Gratis inbegrepen bij jouw webdesign

Google Analytics

Als het webdesign en de teksten klaar zijn en er een geweldige website staat zijn we nog niet klaar. Je wilt natuurlijk weten hoe je website presteert. Hoeveel mensen komen naar de website, wonen ze in %Plaats%, wat vinden ze de boeiendste pagina van je website, gebruiken ze een tablet of smartphone, etc. Allemaal data waar je mee aan de slag kan!

Maar om die data te verzamelen heb je Google Analytics nodig. Deze analysesoftware is gratis te gebruiken en behoort tot de beste analyse software voor de gemiddelde gebruiker. Wij helpen je graag om Google Analytics op je website te zetten.

arrow1
arrow2

De Search Console van Google

De Search Console van Google laat je zien hoe goed je website presteert en geeft advies over zaken die je dient te verbeteren. Daarnaast laat de Console ook weten welke zaken op orde moeten zijn als je een goed webdesign wil hebben. Hierbij worden bijvoorbeeld de snelheid van het laden of de mobielvriendelijkheid genoemd. Vroeger heette de Google Search Console de Google Webmaster Tool. Deze software is gratis en kunnen wij voor je verzorgen.

SSL-certificaat

Zoekmachines zoals Google hechten veel waarde aan de veiligheid van websitebezoekers. Daarom waardeert Google sites met een SSL-certificaat hoger dan websites zonder. Een SSL-certificaat is ontzettend belangrijk voor de veiligheid van jouw websitebezoekers. Het certificaat zorgt voor beveiliging van het dataverkeer tussen de webserver en browser (Chrome, Firefox, etc.)

Een SSL-certificaat laat websitebezoekers uit %Plaats% en Google zien dat je serieus met de veiligheid van je website bezig bent. Dat wordt door beiden gewaardeerd.

arrow1

De snelheid van een website

De snelheid van een website is heel belangrijk voor bezoekers. Hoe sneller je website laadt, hoe meer de bezoekers de website als prettig zullen ervaren. Als je een hele slome website hebt, bestaat de kans dat websitebezoekers weg gaan omdat ze geïrriteerd raken. Dat wil natuurlijk geen enkel bedrijf, omdat je daarmee een potentiële klant verliest. Snelle websites zorgen ook voor een hogere score in Google.

Daarom is het dus dubbel zo belangrijk om een snelle website te bouwen. Drijfveer Media zorgt altijd voor snelle websites, zodat klanten een optimale website ervaring hebben. De websites die onze webdesigners bouwen worden ook altijd in Nederland gehost, zodat de laadtijd in %Plaats% laag kan blijven. Als je een website in het buitenland host, dan zorgt dit voor een tragere snelheid.

Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

01.
Eerste gesprek

Wat zijn je wensen en eisen? Wat is er al aan materiaal?

02.
Voorstel

Wij sturen je binnen één dag een niet te weigeren voorstel.

03.
Akkoord

Je geeft een akkoord op onze scherpe offerte, we kunnen beginnen!

04.
Eerste paal wordt geslagen

We gaan aan de slag met een eerste webdesign opzet.

05.
Eerste beoordeling

We leggen het webdesign aan je voor en vragen feedback.

06.
Perfectioneren

We maken het webdesign helemaal af. Inclusief gratis extra's.

07.
Afronding

We hebben de puntjes op de "i" gezet. Het webdesign is klaar!

08.
Nieuwe klanten

De site komt hoog in Google en levert klanten op.

  • Klaar voor een nieuwe website?
Wij bouwen een webdesign dat bij jou past

Websites vanaf € 550,00 euro

Website content

Content optimalisatie

Een goede website bestaat uit een mooi webdesign en krachtige teksten. Natuurlijk moet een website gebruiksvriendelijk zijn en technisch voldoen aan de wensen van zoekmachines om hoog in Google te komen. Maar om bovenaan in Google te komen is ook geoptimaliseerde tekst nodig. Wij verwachten dat de teksten door de klant aangeleverd wordt.

Want die zijn bekend met hun concurrentie, doelgroep en natuurlijk hun eigen product of dienst. Zij kennen %Plaats% goed en weten wat er leeft en dat brengt de website dichter bij jouw doelgroep. Maar heb je geen tijd, dan hebben wij de beste tekstschrijvers voor je klaar zitten. Ze kunnen met wat input de gehele tekst schrijven of de aangeleverde tekst optimaliseren voor Google, leesgemak en conversie.

Onderzoek jouw doelgroep in %Plaats%

Voor goede teksten is een goed onderzoek nodig. Het is belangrijk om te weten wat er speelt op de markt, en voornamelijk wat de wensen en behoeften van jouw doelgroep in %Plaats% zijn. Als je hebt ontdekt wat vragen en problemen van de doelgroep zijn, kan je deze beantwoorden in een goede inhoudelijke tekst op jouw website. Zo zorg je ervoor dat je interesse wekt in jouw website, en de doelgroep daadwerkelijk bereikt. Een goede content voor een website bestaat uit een combinatie van handige informatie en een verkoopgerichte tekst.

Titels en tussenkoppen
Kopteksten met veel zoekwoorden zijn nodig voor het optimaliseren van je website voor zoekmachines zoals Google. Ze moeten echter ook goed genoeg zijn om een websitebezoeker te stimuleren door te lezen. Door elk extra woord dat een bezoeker op jouw website leest, groeit de kans dat ze een betalende klant worden.

Hoe benader je klanten in %Plaats%?

Klanten die in Amsterdam wonen moeten anders benaderd worden dan klanten in %Plaats%. Het is voor een webdesign erg belangrijk om de doelgroep goed in kaart te brengen en te bekijken wat voor toon bij hun past. Maak je de website te informeel of juist te formeel voor de bezoeker, dan kan het zijn dat ze gelijk weer weggaan van jouw pagina. Wat we ook afraden zijn teksten met hele ingewikkelde taal en te specifiek taalgebruik.

Sommige bezoekers willen graag meer weten zonder dat er van ze verwacht wordt dat ze weten waar het allemaal over gaat. Dan schrikt het af als ze op een website komen waar ze niks van snappen. Als je een website maakt die voor iedereen toegankelijk is, dan zal een bezoeker sneller contact op willen nemen bij vragen of interesse.

Bovenaan in Google

Als je een goede website hebt is het natuurlijk wel van belang dat er ook daadwerkelijk bezoekers op komen. Wij optimaliseren jouw website zodat je met bepaalde zoekwoorden hoog in Google gevonden kan worden. Hiermee maak je jouw webdesign zoekmachine vriendelijk, wat uiteindelijk ook meer conversies op zal leveren. Ook nadat wij een webdesign voor jou hebben ontworpen, kan je bij ons terugkomen voor het vervolg. Zo kan je samen met ons team sterk concurreren in %Plaats%.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ik had een e-commerce website nodig en na veel onderzoek en rondvraag kwam ik bij Drijfveer terecht. De jongens en dame hebben me enorm geholpen, ze hebben een professionele website gemaakt op basis van weinig input. De belangrijkste redenen om Drijfveer te kiezen, is dat ze makkelijk in de omgang zijn en goed luisteren naar wensen van de klant.

  • Louis Meeusen

Ik heb duizenden ponden uitgegeven voor e-commerce website van een bedrijf gevestigd in India. Ze hebben me geen technische ondersteuning geboden en mijn website was een puinhoop. Al mijn geld verspild. Ik adviseer Drijfveer, dat is wat dichter bij huis in %Plaats%. Ze hebben me geholpen bij het opnieuw maken van de e-commerce website en gaven me een handleiding over het gebruik van mijn website.

  • Maarten Scharroo

© 2021 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.