Website laten maken

Je kunt bij ons een goedkope, mooie en effectieve website laten maken

Wil je een website laten maken door ervaren professionals? Bij Drijfveer Media ontwikkelen we moderne websites voor allerlei verschillende toepassingen. Wij hebben WordPress-specialisten in huis die jouw website maken of verbeteren. Naast een gebruiksvriendelijke indeling en een frisse uitstraling letten wij goed op de factoren voor zoekmachine-optimalisatie, waardoor je gelijk goed vindbaar bent.

Wat is WordPress?

WordPress is een websitesysteem wat tegenwoordig erg populair is. Beginners en experts maken gebruik van WordPress vanwege de gebruiksvriendelijke interface. Zodra het is ontworpen, kan je de inhoud zelf makkelijk aanpassen en onderhouden. Hierdoor is WordPress uitgegroeid tot het meest gebruikte CMS-systeem. WordPress kan gebruikt worden voor allerlei websites, van blogs tot webwinkels. WordPress is een gratis, veilig en snel CMS-systeem met talloze mogelijkheden.

webdesign

Specialist inschakelen?

Wij helpen je graag met webdesign en elke andere denkbare vorm van online marketing. Je kan ons telefonisch bereiken op: tel: 088 - 115 5666

Online vindbaarheid

Je kan bij ons terecht voor de ontwikkeling van vrijwel elk type website. Of het nu gaat om je bedrijfswebsite, een landingspagina, blog of webshop. Als full-service online marketingbureau kunnen we je website daarnaast ook optimaliseren voor zoekmachines en een hogere conversie.

 • Bedrijfswebsite
  Voor een bedrijf is de website vaak het visitekaartje van de onderneming. Wij vinden echter dat de website veel meer kan doen voor jouw bedrijf. Wij maken daarom websites die je bezoekers informeren en overtuigen zodat je zo veel mogelijk leads genereert.
 • Satellietwebsite
  Satellietwebsites zijn websites die er op gericht zijn om je hoofdwebsite te ondersteunen op SEO-gebied en om direct leads te generen. Een voorbeeld is www.makelaar-groningen.nl. Als je een makelaar in Groningen bent, word je hierdoor sneller gevonden door potentiële klanten. Het maken van enkele satellietsites kan erg rendabel zijn als je nog niet goed gevonden wordt met je huidige website.
 • Informatieve website
  Tegenwoordig vind je veel informatieve websites op internet die geld verdienen met reclame-inkomsten. Heb je ook een goed idee maar niet de mogelijkheden om de website te maken? Wij zorgen dat je een website krijgt waarmee je veel bezoekers trekt.
 • Blogs
  Veel mensen houden tegenwoordig een blog bij waarop zij hun persoonlijke of zakelijke ervaringen delen met de wereld. Er zijn ook veel blogs die gericht zijn op één nicheonderwerp. WordPress biedt uitstekende mogelijkheden voor het maken van een blog. Je kunt bijvoorbeeld berichten indelen in categorieën, afbeeldingen toevoegen en nog veel meer. Het vergroot je vindbaarheid.
Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!

Copyright 2019 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring