Werkervaringsplek Online Marketing

Een team is nooit af en kan altijd nieuw talent gebruiken

werkervaring online marketing

Functieomschrijving

- Ben je aan het studeren en heb je tijd over?
- Ben je werkloos?
- Wil je een andere richting op?
- Wil jij ervaring opdoen bij een online marketingbureau?

Dat komt dan goed uit. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van ambitieuze jongeren die graag aan de slag willen.

Als je bij ons aan de slag gaat, dan leren wij jou de ins en outs van online marketing. Een kleine zoektocht op vacaturesites zal je laten zien dat er een schreeuwend tekort is aan online marketeers. Na een werkervaringsperiode bij ons heb jij een grotere kans om in aanmerking te komen voor een (goed) betaalde functie bij een interessant bedrijf.

Bij ons kom je in aanraking met de meeste facetten van online marketing. Omdat we kleinschalig zijn draai je mee met alle werkzaamheden.

Wat wij je gaan leren

- De basis van online marketing
- SEO-copywriting
- Linkbuilding
- Webdesign
- En meer...

Functie-eisen

- Je hebt zin om iets nieuws te leren
- Je hebt minimaal HBO denkniveau
- Je kan goed Nederlands schrijven
- Affiniteit met internet

Het is belangrijk dat je enthousiast bent en graag de online marketing wereld wilt leren kennen. Voorkennis is niet nodig. Om tot iets moois te komen zoeken we kandidaten die minimaal drie vaste dagen per week kunnen werken.

Bedrijfsomschrijving

Drijfveer Media is een online marketing bureau actief in leadgeneratie en SEO voor bedrijven. Ons team bestaat uit enthousiastelingen die online ademen en denken. Voor onze klanten proberen wij het maximale rendement te behalen, net als voor onze eigen sites. De sfeer is ontspannen en er wordt heel wat afgelachen. Plezier is het belangrijkste middel om goed te functioneren. Zo maken wij er een sport van ons kantoor zo authentiek mogelijk in te richten. En tussen de werkzaamheden door dagen wij elkaar graag uit voor een potje tafeltennis! Hiƫrarchie? Niet echt!

Jouw beloning

-Intensieve begeleiding
-Wij zijn te gebruiken als referent
-Sollicitatieadvies
-Aanbevelingen op LinkedIn
-Vullen van gat op je cv
-Ontspannen en plezierige werkomgeving

Twijfel niet langer. Stuur ons je cv en motivatiebrief en voor je het weet drinken we in alle rust een bakje koffie samen om te overleggen over de mogelijkheden. Wacht niet te lang, er is veel enthousiasme voor deze werkervaringsplek. Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen.