Werkervaringsplek SEO-copywriter

Een team is nooit af en kan altijd nieuw talent gebruiken

werkervaring online marketing

Functieomschrijving

Ben je een uitstekende schrijver, maar heb je nog onvoldoende ervaring op het gebied van SEO-copywriting? Zou je deze ervaring graag op willen doen bij een online marketingbureau?
Dat komt dan goed uit. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van ambitieuze jongeren die graag aan de slag willen.

Wanneer je op zoek gaat naar een baan als tekstschrijver zie je vaak dat kennis van SEO een harde eis is. Als je bij ons aan de slag gaat, leren wij jou de fijne kneepjes van SEO-copywriting. Na een werkervaringsperiode bij ons heb jij een grotere kans om in aanmerking te komen voor een (goed) betaalde functie als tekstschrijver bij een interessant bedrijf in de online marketing.

Bij ons kom je in aanraking met de meeste facetten van SEO-copywriting. We zijn een kleinschalig bedrijf, daarom ben je de hele dag bezig met teksten schrijven.

Wat wij je gaan leren

- SEO-copywriting
- Keywordonderzoek
- Webteksten schrijven
- Doelgroepgericht schrijven
- Conversieverhogende teksten schrijven
- Bloggen
- Research doen
- En meer…

Functie-eisen

- Je hebt zin om iets nieuws te leren
- Je hebt minimaal hbo-denkniveau
- Je kan goed Nederlands schrijven
- Affiniteit met internet
- Proactief

Het is belangrijk dat je enthousiast bent en graag de online marketingwereld wilt leren kennen. Om tot iets moois te komen zoeken we kandidaten die minimaal drie vaste dagen per week kunnen werken.

Bedrijfsomschrijving

Drijfveer Media is een online marketing bureau actief in leadgeneratie en SEO voor bedrijven. Ons team bestaat uit enthousiastelingen die online ademen en denken. Voor onze klanten proberen wij het maximale rendement te behalen, net als voor onze eigen sites. De sfeer is ontspannen en er wordt heel wat afgelachen. Plezier is het belangrijkste middel om goed te functioneren. Zo maken wij er een sport van ons kantoor zo authentiek mogelijk in te richten. En tussen de werkzaamheden door dagen wij elkaar graag uit voor een potje tafeltennis! Hiërarchie? Niet echt!

Jouw beloning

-Intensieve begeleiding
-Wij zijn te gebruiken als referent
-Sollicitatieadvies
-Aanbevelingen op LinkedIn
-Vullen van gat op je cv
-Ontspannen en plezierige werkomgeving

Twijfel niet langer. Stuur ons je cv en motivatiebrief en voor je het weet drinken we in alle rust een bakje koffie samen om te overleggen over de mogelijkheden. Wacht niet te lang, er is veel enthousiasme voor deze werkervaringsplek. Sollicitaties zonder cv en motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.