WordPress hack

Direct hulp bij een gehackte WordPress website

Elke minuut worden er 90.978 pogingen gedaan om WordPress-websites te hacken. Is jouw WordPress website ook ten prooi gevallen van hackers? Onze professionele en ervaren beheerders staan klaar om jouw gehackte WordPress-website te analyseren en eventuele malware op te lossen. Met 7 dagen nazorg kun je er zeker van zijn dat jouw website bij ons in goede handen is.

linkbuilding-fouten

Hoe kunnen wij je helpen?

Als jouw WordPress-website belangrijk voor je is en een gehackte website jouw bedrijf reputatieschade of slechte bedrijfsresultaten zou opleveren, neem dan contact met ons op om de beveiliging van de website te bespreken. Er zijn veel verschillende soorten hacks gericht op WordPress, waarvan er vele hadden kunnen worden vermeden met een goed onderhoudsschema en serverbeveiliging. Als jouw site wordt gehackt zullen we je website handmatig desinfecteren, opruimen, beveiligen en 7 dagen monitoren om ervoor te zorgen dat het probleem niet opnieuw optreedt.

''Wij helpen je graag met een optimale beveiliging van jouw website.''

Contact-Thorgall

Online marketeer

Thorgall van Eeden

Wat zijn kwetsbaarheden en malware?

Malware is een zwakte of een verkeerde configuratie in een website of webapplicatiecode waarmee een aanvaller een bepaald niveau van controle over de site en mogelijk de hostingserver kan krijgen. De meeste kwetsbaarheden worden misbruikt door geautomatiseerde middelen, zoals kwetsbaarheidsscanners en botnets.

Malware, een afkorting van malicious software, wordt gebruikt om gevoelige gegevens te verzamelen, ongeautoriseerde toegang tot websites te krijgen en zelfs computers volledig over te nemen

Hoe lang duurt het opschonen?

De tijd die nodig is om een gehackte WordPress-website op te schonen is afhankelijk van de omvang van de infectie. Sommige hacks zijn bijvoorbeeld alleen gericht op enkele losse bestanden, andere zullen rechtstreeks in de database worden geïnjecteerd waardoor het meer tijd in beslag zal gaan nemen om alle malware te verwijderen.

Een andere belangrijke factor is het aantal bestanden binnen de website, als het gaat om een relatief eenvoudige online portfolio met 5 pagina's gaat het sneller dan een WordPress-site met WooCoomerce en 5.000 producten. Onze service wordt altijd uitgevoerd door een toegewijd lid van ons team, niet door een robot of een geautomatiseerd systeem zoals je bij veel populaire beveiligingsservices aantreft.

Om tijd te besparen tijdens de eerste fasen van de taak, zullen we een aantal scanners gebruiken om te scannen op kwaadaardige bestanden, aangezien dit veel tijd bespaart, maar de daadwerkelijke desinfectie gebeurt altijd handmatig.

Wij zorgen voor een optimale bescherming van jouw WordPress site

5 (1)

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je een oplossing op maat nodig of moeten er meerdere WordPress websites optimaal worden beveiligd? We bieden flexibele plannen om aan jouw vereisten te voldoen. Heb je vragen of wil je eerst wat meer informatie inwinnen? Onze experts staan je graag te woord.

footer-team

© 2022 Drijfveer Media | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap

Drijfveer Media scoort een 4,7 / 5 op basis van 98 beoordelingen.