Skip to content

Online marketing Apeldoorn

Jij wilt online succes?

Online marketing Apeldoorn

Jij wilt online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Meer rendement uit online marketing in Apeldoorn

Zoek jij een partij die je bedrijf beter op de kaart zet in Apeldoorn? De digitale kaart? Online marketing bureau Drijfveer Media doet dat voor je. Onze marketeers zetten zich met passie voor je in om meer naamsbekendheid te creëren, beter vindbaar te worden in Google of meer bezoekers om te zetten tot klant.
Dit doen wij met persoonlijke aandacht voor ondernemers in en rondom Apeldoorn. We stemmen onze diensten af op jouw wensen. Hierbij kijken we altijd eerst naar de kleine verbeterpunten die het meeste resultaat opleveren.

Marketingdiensten

Als online marketing bureau zijn we breed inzetbaar. Van het aanwerven van klanten, tot het verhogen van conversies. We denken mee tijdens elke fase in de klantreis van jouw doelgroep. Naast de doelgroep, analyseren we ook je concurrentie. Zowel in Apeldoorn, als daarbuiten.
Wil je je op zoekmachine optimalisatie richten om AdWords kosten te drukken? Of wil je meer conversies uit je huidige bezoekers. Wij helpen je graag bij alle facetten van online marketing.

Zoekmachine-optimalisatie / SEO

Je bent trots op je website en wilt daarom graag bezoekers naar je website trekken. Hiervoor moet je wel zichtbaar zijn. Onze online marketing specialisten werken met de meest up-to-date kennis en tools. Zo optimaliseren we webpagina’s voor de zoekmachines van onder meer Bing en Google.

Zoekmachine-optimalisatie

Leadgeneratie

Leadgeneratie trekt geïnteresseerden naar je bedrijf. We richten ons op de eerste stap: het contact met jouw organisatie in Apeldoorn. Dit kan een offerteaanvraag zijn of bijvoorbeeld informatie over beschikbaarheid. Jij hoeft alleen het contact te ontvangen en om te zetten tot een klus.

Leadgeneratie

Linkbuilding

Wie zoekmachine optimalisatie zegt, zegt automatisch ook linkbuilding. Linkbuilding is dé bouwsteen van SEM en online marketing. Het opbouwen van een sterk linkprofiel vereist specialistische kennis. Wij analyseren, beheren en laten je websiteautoriteit groeien. Ver over de grenzen van Apeldoorn.

Linkbuilding

Google AdWords /SEA

Net als bij alle andere marketingcampagnes, wil je dat je advertenties meer geld opleveren dan kosten. Dit is waar zoekmachine marketing uitblinkt. Door juist specifiek te adverteren wanneer geïnteresseerd zoeken, bereik je je potentiële klanten. Daarom is SEA een erg krachtig online marketing middel om jouw return on investment te garanderen.

Google AdWords

Webdesign

Wil je je huidige website laten verbeteren? Of ben je toe aan een compleet nieuwe website? Website ontwikkeling en website ontwerp is van fundamenteel belang in online marketing. Bij ons kun je terecht voor onder meer bedrijfswebsites, portfoliowebsites en blogwebsites tegen zeer scherpe tarieven.

Webdesign

Display adverteren

Display adverteren biedt de mogelijkheid om specifiek díe doelgroep aan te spreken waar jij je op richt. Bijvoorbeeld de potentiële klanten die zich het dichtst bij jouw winkel binnen Apeldoorn bevinden. Display is daarnaast ook heel geschikt voor vergroten van merkbekendheid op grote schaal.

Adverteren

Evelien Heerema

Ondernemer en eigenaar

Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt binnen Drijfveer Media. Ik spring bij waar het nodig is, zodat mijn collega’s zich prettig en makkelijk kunnen storten op de kernzaken. Ook verzorg ik veel klantcontact. We zijn ons online marketing bureau gestart om het MKB te helpen door online beter vindbaar te zijn en ondernemers zo aan meer klanten te helpen. Op die manier kan iedere ondernemer zich richten op zíjn expertise. En wij op die van ons: online marketing.

evelien

Online marketing uitbesteden?

Wil jij je online marketing uitbesteden? Wij helpen je graag. Neem contact op en wellicht ontmoeten we elkaar bij jou op kantoor in Apeldoorn. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

diensten-drijfveer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten