Online marketing Apeldoorn

Waarmee mogen we jou helpen?

Meer rendement uit online marketing

Zoek jij een partij die je bedrijf beter op de kaart zet in Apeldoorn? De digitale kaart? Online marketing bureau Drijfveer Media doet dat voor je. Onze marketeers zetten zich met passie voor je in om meer naamsbekendheid te creëren, beter vindbaar te worden in Google of meer bezoekers om te zetten tot klant.

Dit doen wij met persoonlijke aandacht voor ondernemers in en rondom Apeldoorn. We stemmen onze diensten af op jouw wensen. Hierbij kijken we altijd eerst naar de kleine verbeterpunten die het meeste resultaat opleveren.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


linkbuilding

Specialist inschakelen?

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat jou kan helpen op alle vlakken, van concept tot uitvoering.

Onze marketing diensten

Als online marketing bureau zijn we breed inzetbaar. Van het aanwerven van klanten, tot het verhogen van conversies. We denken mee tijdens elke fase in de klantreis van jouw doelgroep. Naast de doelgroep, analyseren we ook je concurrentie. Zowel in Apeldoorn, als daarbuiten.

Wil je je op zoekmachine optimalisatie richten om Google Ads kosten te drukken? Of wil je meer conversies uit je huidige bezoekers? Wij helpen je graag bij alle facetten van online marketing.

Display adverteren biedt de mogelijkheid om specifiek díe doelgroep aan te spreken waar jij je op richt. Bijvoorbeeld de potentiële klanten die zich het dichtst bij jouw winkel binnen Apeldoorn bevinden. Display is daarnaast ook heel geschikt voor vergroten van merkbekendheid op grote schaal.

Net als bij alle andere marketingcampagnes, wil je dat je advertenties meer geld opleveren dan kosten. Dit is waar zoekmachine marketing uitblinkt. Door juist specifiek te adverteren wanneer geïnteresseerd zoeken, bereik je je potentiële klanten. Daarom is SEA een erg krachtig online marketing middel om jouw return on investment te garanderen.

Leadgeneratie trekt geïnteresseerden naar je bedrijf. We richten ons op de eerste stap: het contact met jouw organisatie in Apeldoorn. Dit kan een offerteaanvraag zijn of bijvoorbeeld informatie over beschikbaarheid. Jij hoeft alleen het contact te ontvangen en om te zetten tot een klus.

Je bent trots op je website en wilt daarom graag bezoekers naar je website trekken. Hiervoor moet je wel zichtbaar zijn. Onze online marketing specialisten werken met de meest up-to-date kennis en tools. Zo optimaliseren we webpagina’s voor de zoekmachines van onder meer Bing en Google.

Wie zoekmachine optimalisatie zegt, zegt automatisch ook linkbuilding. Linkbuilding is dé bouwsteen van SEM en online marketing. Het opbouwen van een sterk linkprofiel vereist specialistische kennis. Wij analyseren, beheren en laten je websiteautoriteit groeien. Ver over de grenzen van Apeldoorn.

Wil je je huidige website laten verbeteren? Of ben je toe aan een compleet nieuwe website? Website ontwikkeling en website ontwerp is van fundamenteel belang in online marketing. Bij ons kun je terecht voor onder meer bedrijfswebsites, portfoliowebsites en blogwebsites tegen zeer scherpe tarieven.

Mogen wij je helpen?

Wil jij je online marketing uitbesteden? Wij helpen je graag met alle vraagstukken. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Zoekmachine-optimalisatie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!