Skip to content

Online marketing Online Marketing Appingedam

Tijd voor meer online succes

Online marketing Online Marketing Appingedam

Tijd voor meer online succes

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Hoger rendement uit online marketing

Op zoek naar een partner die je online marketing naar een hoger plan tilt? Wij helpen je organisatie in Appingedam graag. Online marketing is een krachtig middel om meer succes te boeken. Daarom doen veel bedrijven al aan online marketing, in welke vorm dan ook; van een eigen website tot een digitale nieuwsbrief. Toch horen we tijdens de eerste gesprekken met onze klanten vaak dat het rendement van hun inspanning lager ligt dan gehoopt. En daar kunnen wij helpen.

Groot succes zit in details

Door te kijken waar het knelt in jouw inspanningen, pakken we eerst de punten waar voor jou de meeste winst is te halen. Onze online marketing specialisten helpen je meer klanten te werven in Appingedam, beter vindbaar te worden in Google of juist het huidige conversiepercentage te verhogen. We helpen bij het opzetten van nieuwe campagnes en optimaliseren van huidige inspanningen. Maar onze grootste kracht is het analyseren van de grootste winstpunten voor jouw online marketing. Dit hebben we gedaan voor organisatie door het heel het land, en kijken er naar uit om dit ook voor jou in Appingedam te doen.

SEO

De wens van bijna alle website-eigenaren is: zichtbaar zijn in Google. Logisch, je bent trots op je website! Wij zijn trots op onze SEO-kennis en helpen je daarom graag bij het optimaliseren van je webpagina’s.

SEO

Leadgeneratie

Online marketing heeft als doel een rendabele klantrelatie opbouwen. Daarvoor moet je natuurlijk wel klanten naar je bedrijf trekken. Via leadgeneratie brengen we potentiële klanten in kaart en in contact met jouw bedrijf in Appingedam.

Leadgeneratie

Webdesign

Je website is je belangrijkste online visitekaart. Ben je toe aan een fris en nieuw ontwerp? Wil je een technische update of een compleet nieuwe website? Wij helpen je met je bedrijfswebsite, portfoliowebsite of blogwebsite tegen de scherpste tarieven van Appingedam.

Webdesign

Display adverteren

Je klanten bezoeken niet alleen zoekmachines, maar surfen over het hele internet. Met display marketing bereik je je publiek ook daar met een mooie banner of video. Dit maakt display geschikt voor zowel remarketing als naamsbekendheid opbouwen.

Display adverteren

Linkbuilding

Linkbuilding is over de jaren flink veranderd. Wat niet is veranderd, is de impact die het heeft op je ranking. Wie hoog wil scoren in Google kan niet meer om linkbuilding heen. Al jaren helpen onze online marketing specialisten onze klanten topposities te behalen.

Linkbuilding

AdWords

SEA is de perfecte manier om je return on investment te garanderen. Met dit online marketing middel bereik je potentiële klanten precies wanneer zij naar jouw product of dienst zoeken. Bovenaan Google? Met AdWords zeker! De meest efficiënte manier van adverteren in heel Appingedam.

Adwords

Thorgall van Eeden

Specialist online marketing

Ik ben inmiddels enkele jaren marketeer bij Drijfveer Media. In die tijd heb ik veel verschillende klanten geholpen bij hun internet marketing; van autobedrijven tot schilders en van advocatenkantoren tot tandartspraktijken. Die diversiteit vind ik mooi, want klanten komen met de meest uiteenlopende vragen bij ons: ‘hoe kom ik hoger in Google?’ en ‘hoe haal ik meer rendement uit mijn AdWords-campagne?’. Met welke vragen zit jij? Stel ze aan ons, we helpen je graag!

thorgall-online-marketeer

Online marketing uitbesteden?

Wanneer je je online marketing wil gaan uitbesteden, wil je natuurlijk weten wat het ongeveer kost en wat het meest interessant voor jouw bedrijf in Appingedam is. We gaan graag een vrijblijvend gesprek aan om daar antwoord op te geven. In het kort werken we zo:

  • 1. Kennismaken
  • 2. Doelen stellen
  • 3. Samenwerken

Vul het formulier hiernaast in of bel ons. We horen graag van je!

diensten-drijfveer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten