Skip to content

Online marketing Emmen

Meer resultaat uit online marketing

Online marketing Emmen

Meer resultaat uit online marketing

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Emmen

Op zoek naar een partner om je bedrijf in Emmen te helpen bij online marketing? Onze deskundige marketeers tillen jouw online marketing naar een hoger niveau. De grootste uitdaging voor veel ondernemers is online vindbaarheid. Wil jij beter gevonden worden in Google? Dan helpen we je graag met de zoekmachine optimalisatie. Door gericht aan de slag te gaan zorgen wij dat je website hoog in Google komt.

Onze online marketing experts beheersen deze kunst als geen ander. We kunnen ons met de online marketing van jouw website concentreren op heel Nederland of lokaal voor Emmen.

Onze online marketing diensten

Als full-service online marketing bureau kijken we verder dan alleen zoekmachine optimalisatie. Want hoog in Google komen is maar 1 facet. In overleg bepalen we welke diensten voor jouw het snelst resultaat opleveren. Wij willen laten zien dat online marketing geen uitgave maar een investering is.

Met de meeste klanten hebben we een groeitactiek. Dat wil zeggen dat onze klanten in de investering groeien. We beginnen klein en proberen zo snel mogelijk succes te boeken. Naarmate het online succes van onze klanten groeit, groeit ook ons takenpakket. 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie vergroot jouw online zichtbaarheid. Daarmee trek je meer bezoekers en dus meer potentiële klanten. Onze specialisten controleren je website, adviseren je en gaan aan de slag met kennis en handige tools.

Zoekmachine optimalisatie

Tekstschrijven

Content is essentieel in online marketing. Je content weerspiegelt je organisatie. De toon, stijl en inhoud zet je lezer aan tot actie, tot nadenken of zelfs tot vertrek. Wij voorzien jouw website, folder of jaarverslag van foutloze teksten die elke lezer in jouw doelgroep raakt.

Tekstschrijven

Linkbuilding

Al jaren is linkbuilding de bouwsteen van zoekmachine optimalisatie en online marketing. Het verkrijgen van relevante en kwalitatieve verwijzingen is een specialiteit van ons. Daarnaast managen we je linkprofiel om jouw website te laten scoren in de zoekmachines.

Linkbuilding

Online adverteren

Adverteren is de perfecte manier om heel specifiek jouw doelgroep te bereiken. Of deze zich nu bevindt in Emmen of Den Haag. Onze gecertificeerde AdWords-specialisten werken via online adverteren aan jouw naamsbekendheid, of directe omzet.

Online adverteren

Conversie optimalisatie

Via online marketing bezoekers naar je website leiden is mooi, maar tegelijk nog maar de helft van het werk. Daar begint het pas. Conversie-optimalisatie helpt jou meer omzet te boeken door bezoekers aan te zetten tot actie.

Conversie optimalisatie

Leadgeneratie

Wil jij je huidige klantenkring uitbreiden? Wij hebben veel ervaring met klantenwerving in diverse branches. Daarom helpen we jouw onderneming in of rondom Emmen ook graag dat succes te bereiken.

Leadgeneratie
Bertus

Bert Harkema

Media buyer

Ik ben Online Marketeer bij Drijfveer Media. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle online marketing werkzaamheden van ons online netwerk. Vaak spreek ik bedrijven die door de bomen het bos niet meer zien. Welke kanalen zijn het meest interessant voor mij? Hoe bereik ik mijn doelgroep het beste? Heb jij je deze vraag al eens gesteld? Ik zou je graag willen helpen om een hoger ROI met jouw website te behalen!

Ons team

Naast Bert, staan ook onze andere marketeers voor jou klaar. Elk met een eigen discipline, maar met dezelfde drijfveren en passie. Samen helpen we jou naar online succes door online marketing. Bekijk ons team op de teampagina. Wie weet spreek je binnenkort één van enthousiastelingen in Emmen.

Contact, hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij kunnen je helpen met online marketing. Daarom komen we graag in contact om te kijken waar we samen winst kunnen boeken. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Drachten, maar trekken er graag op uit om bij jou langs te komen in Emmen of omstreken. Kom je liever vanuit Emmen onze kant op? Geen probleem! De koffie staat altijd klaar!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten