Skip to content

Online marketing Enschede

Dus jij wilt ook online succes?

Online marketing Enschede

Dus jij wilt ook online succes?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Enschede

Heb jij een onderneming in Enschede of ben jij verantwoordelijk voor de marketing activiteiten van een onderneming in Enschede? Ben je op zoek naar een betrouwbaar online marketingbureau die jou kan ondersteunen in online marketing? Dan ben je op de goede pagina terechtgekomen!

We nodigen je graag uit om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan, zo kunnen we doelgericht bespreken waar jouw online marketing kansen liggen. We komen daarvoor graag bij je langs in Enschede. Liever telefonisch contact? Via 088-1155666 bel je direct met een ervaren online marketeer.

Drijfveer Media: van concept tot uitvoering

Full-service online marketingbureau Drijfveer Media helpt jouw bedrijf online op de kaart te brengen. Wat je dit oplevert? Meer websitebezoekers, meer verkopen en dus meer omzet om maar mee te beginnen. Met onze jarenlange ervaring in online marketing weten wij precies welke marketing instrumenten wij in moeten zetten. Zo sta jij snel, maar ook langdurig bovenaan de zoekresultaten van relevante zoekopdrachten. Wij streven naar duurzaam resultaat, met een duurzame samenwerking.

Linkbuilding

De meest effectieve manier om hoger in Google te scoren is linkbuilding. Met een kwalitatief backlinkprofiel verwijzen veel kwalitatieve websites naar jouw website. Hierdoor wordt jouw site door Google gezien als relevant en waardevol. Wij weten als geen ander welke methodes we wel en niet moeten inzetten en blijven altijd up-to-date met de regels van Google.

Meer over linkbuilding

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Google kan jouw website pas beoordelen als relevant of waardevol, wanneer het jouw website goed kan lezen en verwerken. Daarom is het belangrijk om zoekmachine-optimalisatie in te zetten. Daarnaast weten wij een aantal handige trucs die ervoor zorgen dat jouw website hoger komt te staan dan die van jouw concurrent.

Meer over zoekmachine-optimalisatie

Conversie-optimalisatie

Zodra bezoekers op jouw website komen moet je ze nog overhalen om daadwerkelijk iets bij jou af te nemen. Wanneer ondernemingen online marketing inzetten wordt dit nog wel eens vergeten. Wij zetten effectief conversie-optimalisatie in, zodat jouw conversieratio snel flink omhoog schiet.

Meer over conversie-optimalisatie

Online adverteren (SEA)

Organisch hoog scoren in zoekmachines heeft vaak tijd nodig. Heb je direct meer bezoekers nodig? Dan kunnen we ook een marketing campagne in Google AdWords voor je opzetten. Met onze kennis en ervaring weten wij van iedere campagne een succes te maken, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.

Meer over AdWords

Webdesign

Is jouw website verouderd en wil je een klantvriendelijker design? Of ben je nog niet online aanwezig en wil je dit wel graag? Onze webdesigners weten van iedere website een succes te maken. Weet je al ongeveer hoe het eruit moet komen te zien of laat je het compleet aan ons over? Wij zorgen in ieder geval dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

Meer over webdesign

Social media marketing

Social media marketing blijft een lastig en tijdrovend onderdeel van iedere onderneming. Toch kan je eigenlijk niet zonder en brengt het erg veel waardevolle kansen. Weet jij niet precies hoe je op deze kansen in moet spelen of heb je de tijd daar niet voor? Onze marketeers weten er wel raad mee en helpen je bij het opzetten, beheren en analyseren van jouw online aanwezigheid.

Meer over social media marketing
robert-boersma

Robert Boersma

Online Marketing in Enschede

Ondernemingen die hun online marketing verwaarlozen blijven me verbazen. Je herkent bedrijven die online inactief zijn gemakkelijk aan hun dalende omzet. Wanneer je niet investeert in online marketing, zal je concurrentie je inhalen, ook in Enschede!
Gelukkig zijn er ook genoeg ondernemers die wel inzien dat online marketing tegenwoordig een ontzettend belangrijk onderdeel is van bedrijfsvoering. In al mijn jaren als online marketeer heb ik daarom talloze bedrijven voor mijn ogen zien opbloeien. Met veel plezier kom ik ook bij jou langs in Enschede om over de kansen van jouw onderneming te sparren.

Vrijblijvend gesprek aangaan?

Je hebt nu kennisgemaakt met slechts een greep van onze marketing diensten. Wat voor instrumenten we voor jouw online marketing mogen inzetten is natuurlijk compleet afhankelijk van jouw doelen en wensen. Ben je benieuwd wat wij aanraden voor jouw website? Neem dan eens contact op met een van onze specialisten, we geven je graag geheel vrijblijvend advies. Bel direct met 088-1155666 of vul het contactformulier in.

We komen natuurlijk ook graag bij je langs in Enschede en ben je altijd van harte welkom bij ons op kantoor in Drachten. Zullen we eens een kopje koffie doen?

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten