Online marketing in Enschede

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Enschede

Heb jij een onderneming in Enschede of ben jij verantwoordelijk voor de marketing activiteiten van een onderneming in Enschede? Ben je op zoek naar een betrouwbaar online marketingbureau die jou kan ondersteunen in online marketing? Dan ben je op de goede pagina terechtgekomen!

Full-service online marketingbureau Drijfveer Media helpt jouw bedrijf online op de kaart te brengen. Wat je dit oplevert? Meer websitebezoekers, meer verkopen en dus meer omzet om maar mee te beginnen. Met onze jarenlange ervaring in online marketing weten wij precies welke marketing instrumenten wij in moeten zetten. Zo sta jij snel, maar ook langdurig bovenaan de zoekresultaten van relevante zoekopdrachten. Wij streven naar duurzaam resultaat, met een duurzame samenwerking.

We nodigen je graag uit om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan, zo kunnen we doelgericht bespreken waar jouw online marketing kansen liggen. Telefonisch kun je ons bereiken via 088 - 115 5666, via het contactformulier op de website of stuur een mailtje naar info@drijfveermedia.nl.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Tekst

Meer bezoekers voor je website?

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat jou kan helpen op alle vlakken, van concept tot uitvoering, met als doel meer bezoeker genereren voor jouw website.

Waar helpen wij jou mee?

Wanneer je een eigen website hebt gemaakt, is de volgende stap het vindbaar maken van deze website. Dit is een punt waar veel ondernemers tegenaan lopen. Hoe zorg je er nu voor dat de website beter vindbaar wordt? Hier helpen wij jou graag verder! Wij zorgen dat je positie in de Google zoekresultaten hoger wordt, je meer bezoekers krijgt en uiteindelijk jou conversies omhoog zullen gaan.

Zodra bezoekers op jouw website komen moet je ze nog overhalen om daadwerkelijk iets bij jou af te nemen. Wanneer ondernemingen online marketing inzetten wordt dit nog wel eens vergeten. Wij zetten effectief conversie-optimalisatie in, zodat jouw conversieratio snel flink omhoog schiet.

Is jouw website verouderd en wil je een klantvriendelijker design? Of ben je nog niet online aanwezig en wil je dit wel graag? Onze webdesigners weten van iedere website een succes te maken. Weet je al ongeveer hoe het eruit moet komen te zien of laat je het compleet aan ons over? Wij zorgen in ieder geval dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

De meest effectieve manier om hoger in Google te scoren is linkbuilding. Met een kwalitatief backlinkprofiel verwijzen veel kwalitatieve websites naar jouw website. Hierdoor wordt jouw site door Google gezien als relevant en waardevol. Wij weten als geen ander welke methodes we wel en niet moeten inzetten en blijven altijd up-to-date met de regels van Google.

Social media marketing blijft een lastig en tijdrovend onderdeel van iedere onderneming. Toch kan je eigenlijk niet zonder en brengt het erg veel waardevolle kansen. Weet jij niet precies hoe je op deze kansen in moet spelen of heb je de tijd daar niet voor? Onze marketeers weten er wel raad mee en helpen je bij het opzetten, beheren en analyseren van jouw online aanwezigheid.

Organisch hoog scoren in zoekmachines heeft vaak tijd nodig. Heb je direct meer bezoekers nodig? Dan kunnen we ook een marketing campagne in Google Ads voor je opzetten. Met onze kennis en ervaring weten wij van iedere campagne een succes te maken, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.

Google kan jouw website pas beoordelen als relevant of waardevol, wanneer het jouw website goed kan lezen en verwerken. Daarom is het belangrijk om zoekmachine-optimalisatie in te zetten. Daarnaast weten wij een aantal handige trucs die ervoor zorgen dat jouw website hoger komt te staan dan die van jouw concurrent.

De mogelijkheden bespreken?

Je hebt nu kennisgemaakt met slechts een greep van onze marketing diensten. Wat voor instrumenten we voor jouw online marketing mogen inzetten is natuurlijk compleet afhankelijk van jouw doelen en wensen. Ben je benieuwd wat wij aanraden voor jouw website? Neem dan eens contact op met een van onze specialisten, we geven je graag geheel vrijblijvend advies.

Telefonisch kun je ons bereiken via 088 - 115 5666. Liever online contact? Mail kun je sturen naar info@drijfveermedia.nl of vul het contactformulier in.

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!