Online marketing Hoogeveen

De weg naar online succes

Online marketing Hoogeveen

De weg naar online succes

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Hoogeveen

Heb jij een onderneming in Hoogeveen en wil jij meer online succes door je online marketing uit te besteden? Drijfveer Media is een full-service online marketingbureau werkzaam in Hoogeveen en ver daarbuiten!

Lokaal in Hoogeveen en landelijk kunnen wij jouw website naar de top brengen, zodat jij een hoog rendement uit je website haalt. Dit doen we door de juiste online marketing strategie in te zetten, waarbij we jou direct in contact brengen met jouw doelgroep.

Onze marketing activiteiten

Door onze online marketing activiteiten ga jij hoog scoren in Google, waardoor je meer waardevolle bezoekers op je website krijgt. Met behulp van een klantvriendelijk webdesign en wervende zoekmachine-geoptimaliseerde teksten kunnen wij jouw bezoekers overhalen om over te gaan op kopen.

Weet je niet waar je moet beginnen met online marketing? Geen zorgen! Wij denken graag met je mee en helpen je van concept tot uitvoering.

Zoekmachine-optimalisatie

Online marketing begint bij ons vrijwel altijd met zoekmachine-optimalisatie. Omdat iedere website anders is, maken wij voor iedere klant een eigen plan van aanpak. Zo zetten onze specialisten zich optimaal in om het hoogste rendement uit je investering te halen.

Zoekmachine-optimalisatie

Copywriting

Mis jij op jouw website teksten, zijn ze niet wervend genoeg of niet SEO-geoptimaliseerd? Onze SEO-tekstschrijvers maken van iedere tekst een wervende SEO-webtekst. Dit helpt je niet alleen hoger te scoren in Google, maar zorgt ook dat meer websitebezoekers overgaan tot conversie!

Copywriting

Linkbuilding

Onze ervaren linkbuilders zorgen dat jouw website een kwalitatief backlinkprofiel krijgt. Hiermee wordt jouw website door Google als kwalitatief en relevant gezien. Linkbuilding is daarmee de meest effectief inzetbare manier om hoger te scoren in Google.

Linkbuilding

Online adverteren

Direct jouw doelgroep in aanspreken? Door Google AdWords in te zetten sta jij direct bovenaan in de zoekresultaten. Wees je concurrenten voor en werk samen met onze gecertificeerde AdWords-specialisten aan jouw online marketing campagne!

Online adverteren

Conversie optimalisatie

Heeft jouw website al succes maar wil je een hogere conversieratio? Wij zetten conversie-optimalisatie in en zorgen dat meer van jouw websitebezoekers overgaan tot het kopen van jouw product of dienst.

Conversie-optimalisatie

Social media marketing

Zet jij social media al effectief in? Veel ondernemers zien vaak door de bomen het bos niet meer. Door jou te helpen met het opzetten, beheren en analyseren van je social media accounts blijf je in contact met je doelgroep. Zo kan jij je focussen op de rest van je bedrijfsvoering.

Social media marketing
evelien

Evelien Heerema

Ondernemer

Toen wij begonnen met Drijfveer Media hadden we één doelstelling. En deze is na 10 jaar nog ongewijzigd. Ons doel was namelijk om goede online marketing voor eerlijke prijzen beschikbaar te maken voor het mkb en in heldere taal uitleggen wat we doen. We hadden namelijk al teveel bureaus gezien die niet transparant zijn, te forse rekeningen sturen en die weinig betrokken zijn. Als online marketing duizendpoot heb ik me altijd vastgehouden aan die doelstelling.

Kennis maken?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw marketing kunnen betekenen? We komen graag bij je langs in Hoogeveen om jouw bedrijf te leren kennen. Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Geef jij aan wat jouw doelen en wensen zijn? Dan zien wij hoe we het snelste resultaat kunnen boeken.

Kortom, zoek je een resultaatgericht online marketingbureau dat jou ondersteunt op de weg naar online succes? Dan gaan wij graag met je aan de slag. Neem direct contact op om kennis te maken met onze scherpe prijzen!

conversie-optimalisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten