Online marketing in Hoogeveen

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Hoogeveen

Heb jij een onderneming in Hoogeveen en wil jij meer online succes door je online marketing uit te besteden? Drijfveer Media is een full-service online marketingbureau werkzaam in Hoogeveen en ver daarbuiten!

Lokaal in Hoogeveen en landelijk kunnen wij jouw website naar de top brengen, zodat jij een hoog rendement uit je website haalt. Dit doen we door de juiste online marketing strategie in te zetten, waarbij we jou direct in contact brengen met jouw doelgroep.

Door onze online marketing activiteiten ga jij hoog scoren in Google, waardoor je meer waardevolle bezoekers op je website krijgt. Met behulp van een klantvriendelijk webdesign en wervende zoekmachine-geoptimaliseerde teksten kunnen wij jouw bezoekers overhalen om over te gaan op kopen.

Weet je niet waar je moet beginnen met online marketing? Geen zorgen! Wij denken graag met je mee en helpen je van concept tot uitvoering.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


SEO-rapport

Online beter gevonden worden?

De online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken voor veel ondernemingen. Wij nemen deze taken graag van jou over om online beter gevonden te worden.

Wat doen wij?

Wij kunnen jou helpen met alle facetten van de online marketing. Heb je al een website, maar blijven de bezoekers weg? Dan kunnen wij helpen om de bezoekers wel op jouw website te krijgen. Je website wordt op verschillende punten gecontroleerd en eventueel aangepast. Heb je nog geen website? Wij bouwen er graag één voor jou! Als de website goed is, kunnen wij op verschillende manieren de bezoekers naar jouw website leiden.

Heeft jouw website al succes maar wil je een hogere conversieratio? Wij zetten conversie-optimalisatie in en zorgen dat meer van jouw websitebezoekers overgaan tot het kopen van jouw product of dienst.

Onze ervaren linkbuilders zorgen dat jouw website een kwalitatief backlinkprofiel krijgt. Hiermee wordt jouw website door Google als kwalitatief en relevant gezien. Linkbuilding is daarmee de meest effectief inzetbare manier om hoger te scoren in Google.

Online marketing begint bij ons vrijwel altijd met zoekmachine-optimalisatie. Omdat iedere website anders is, maken wij voor iedere klant een eigen plan van aanpak. Zo zetten onze specialisten zich optimaal in om het hoogste rendement uit je investering te halen.

Zet jij social media al effectief in? Veel ondernemers zien vaak door de bomen het bos niet meer. Door jou te helpen met het opzetten, beheren en analyseren van je social media accounts blijf je in contact met je doelgroep. Zo kan jij je focussen op de rest van je bedrijfsvoering.

Direct jouw doelgroep in aanspreken? Door Google Ads in te zetten sta jij direct bovenaan in de zoekresultaten. Wees je concurrenten voor en werk samen met onze gecertificeerde Google Ads-specialisten aan jouw online marketing campagne!

Mis jij op jouw website teksten, zijn ze niet wervend genoeg of niet SEO-geoptimaliseerd? Onze SEO-tekstschrijvers maken van iedere tekst een wervende SEO-webtekst. Dit helpt je niet alleen hoger te scoren in Google, maar zorgt ook dat meer websitebezoekers overgaan tot conversie!

Mogen wij je helpen?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw marketing kunnen betekenen? Geef jij aan wat jouw doelen en wensen zijn? Dan zien wij hoe we het snelste resultaat kunnen boeken.

Kortom, zoek je een resultaatgericht online marketingbureau dat jou ondersteunt op de weg naar online succes? Dan gaan wij graag met je aan de slag. Telefonisch kun je ons bereiken op 088 - 115 5666 of stuur een mail (info@drijfveermedia.nl). Ook kun je via het contacformulier een berichtje sturen.

SEO-rapport

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!