Online marketing in Ter Apel

Waarmee mogen we jou helpen?

Jouw partner in Ter Apel

Is het tijd om jouw online marketing naar een hoger plan te tillen? Wij kunnen je helpen. Drijfveer Media is als full-service marketingbureau een betrouwbare partner voor online marketing voor uiteenlopende specialismen. Samen maken we een plan van aanpak dat volledig is afgestemd op jouw budget en doelen. Van lokaal beter op de kaart in Ter Apel tot landelijk meer voet aan de grond.

Online marketing is onze passie, daarom zetten we ons elke dag met veel plezier in voor onze klanten. We denken mee, waar jij of je doelgroep zich ook bevindt. In of buiten Ter Apel. We kunnen je ondersteunen in betaald adverteren via Google Ads, meer klanten werven middels leadgeneratie en je Google-positie verbeteren via zoekmachine optimalisatie. Maar dat is niet alles.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Social

Een boost geven aan je website?

Onze online marketing specialisten zorgen dat jij meer bezoekers en/of conversies genereerd via jouw website.

Waar wij jou mee kunnen helpen

Een website. Daar begint het allemaal mee. Heb je al een website, dan zullen wij deze goed doorlichten. Misschien komen er nog verbeterpunten naar voren, waardoor de de vervolgstappen nog meer impact hebben. Heb je nog geen website? Geen probleem, wij kunnen ook een website maken voor jou aan de hand van jouw wensen en eisen. Als de website eenmaal staat kunnen onze online marketeers aan de slag en zul je binnen niet al te lange tijd de eerste resultaten al zien.

Linkbuilding is één van de meest effectieve SEO-tactieken. Over de jaren is vaak veranderd wat wel en niet werkt, maar linkbuilding blijft onverminderd belangrijk. Onze online marketing specialisten kennen de ins en outs van linkbuilding en helpen je graag.

Nieuwe klanten werven is niet uitsluitend afhankelijk van goede Word of Mouth of ‘via via’. Het internet biedt legio mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken. Maar ze moeten je wel vinden. Onze online marketing dienst Leadgeneratie is hierop gericht.

Is je website alweer een aantal jaren oud en verdient deze en update? Wij ontwerpen websites tegen scherpste tarieven van Ter Apel met het gebruiksvriendelijke WordPress. We maken bedrijfswebsites, portfoliowebsites en persoonlijke blogwebsites, vanaf nul en helemaal up-to-date.

Search Engine Optimisation kent honderden aandachtspunten. Met een grondige analyse brengen we in kaart waar jij het snelst resultaat kunt boeken. Zo staat jouw organisatie in Ter Apel sneller in de top van zoekresultaten.

Adverteren in Google is één van de beste manieren om een goed rendement uit je online marketing investering te halen. Alle inspanningen die je organisatie in Ter Apel doet, is perfect te meten. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een campagne in Google Ads.

Wanneer het aantal personen dat een aankoop of aanvraag doet op je website tegenvalt, is het aan te raden om conversie-optimalisatie in te zetten. We verbeteren de prestaties van de website door te kijken naar het gedrag van je bezoekers. Waar gaat het mis?

Hoe gaan wij te werk?

Wij helpen ondernemers graag verder. Het maakt niet uit of je al jaren een gevestigde naam bent in het mkb of past kort als zzp’er aan de slag bent en of je in Ter Apel zit, of net daarbuiten. Onze diensten in online marketing kunnen zich beperken tot advies of analyse, maar we doen net zo lief álle online marketing voor je.

Contact
Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden of naar kosten van onze diensten? Schroom niet en bel of mail ons. Wij zijn te bereiken via 088-1155666, mail naar info@drijfveermedia.nl of stuur een berichtje via het contactformulier.

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!