Skip to content

Online marketing Ter Apel

Meer resultaat uit online marketing

Online marketing Ter Apel

Meer resultaat uit online marketing

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Jouw partner in Ter Apel

Is het tijd om jouw online marketing naar een hoger plan te tillen? Wij kunnen je helpen. Drijfveer Media is als full-service marketingbureau een betrouwbare partner voor online marketing voor uiteenlopende specialismen. Samen maken we een plan van aanpak dat volledig is afgestemd op jouw budget en doelen. Van lokaal beter op de kaart in Ter Apel tot landelijk meer voet aan de grond.

Onze marketing diensten

Online marketing is onze passie, daarom zetten we ons elke dag met veel plezier in voor onze klanten. We denken mee, waar jij of je doelgroep zich ook bevindt. In of buiten Ter Apel. We kunnen je ondersteunen in betaald adverteren via AdWords, meer klanten werven middels leadgeneratie en je Google-positie verbeteren via zoekmachine optimalisatie. Maar dat is niet alles.

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de meest effectieve SEO-tactieken. Over de jaren is vaak veranderd wat wel en niet werkt, maar linkbuilding blijft onverminderd belangrijk. Onze online marketing specialisten kennen de ins en outs van linkbuilding en helpen je graag.

Linkbuilding

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimisation kent honderden aandachtspunten. Met een grondige analyse brengen we in kaart waar jij het snelst resultaat kunt boeken. Zo staat jouw organisatie in Ter Apel sneller in de top van zoekresultaten.

SEO

Leadgeneratie

Nieuwe klanten werven is niet uitsluitend afhankelijk van goede Word of Mouth of ‘via via’. Het internet biedt legio mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken. Maar ze moeten je wel vinden. Onze online marketing dienst Leadgeneratie is hierop gericht.

Social media marketing

Google AdWords

Adverteren in Google is één van de beste manieren om een goed rendement uit je online marketing investering te halen. Alle inspanningen die je organisatie in Ter Apel doet, is perfect te meten. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een campagne in AdWords.

Google AdWords

Webdesign

Is je website alweer een aantal jaren oud en verdient deze en update? Wij ontwerpen websites tegen scherpste tarieven van Ter Apel met het gebruiksvriendelijke WordPress. We maken bedrijfswebsites, portfoliowebsites en persoonlijke blogwebsites, vanaf nul en helemaal up-to-date.

Webdesign

Conversie-optimalisatie

Wanneer het aantal personen dat een aankoop of aanvraag doet op je website tegenvalt, is het aan te raden om conversie-optimalisatie in te zetten. We verbeteren de prestaties van de website door te kijken naar het gedrag van je bezoekers. Waar gaat het mis?

Conversie-optimalisatie

Marcel Wiersma

Online Marketeting Specialist

Ik merk vaak dat bedrijven veel vragen hebben en met veel onzekerheden zitten. “Ik wil betere resultaten door online marketing, waar moet ik beginnen?” Ik kom graag met jouw organisatie in contact om deze vraag te beantwoorden. Dit kan bij jou in Ter Apel of via onze website. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw budget.

marcel
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaan we te werk?

Wij helpen ondernemers graag verder. Het maakt niet uit of je al jaren een gevestigde naam bent in het mkb of past kort als zzp’er aan de slag bent en of je in Ter Apel zit, of net daarbuiten. Onze diensten in online marketing kunnen zich beperken tot advies of analyse, maar we doen net zo lief álle online marketing voor je.

Contact

Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden of naar kosten van onze diensten? Schroom niet en bel of mail ons. Wij zijn te bereiken via 088-1155666 en het contactformulier hiernaast.

diensten-drijfveer

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten