Online marketing in Veendam

Waarmee mogen we jou helpen?

Online vindbaar in Veendam

Heb jij een eigen onderneming of ben jij verantwoordelijk voor de online marketing van een organisatie in Veendam? Zoek jij een betrouwbare partner om de online marketing aan uit te besteden? Dan komen wij graag in aanmerking. Wij werken al jaren voor uiteenlopende bedrijven, groot en klein, in het Noorden van het land. Ook in Veendam hebben wij al gewerkt voor opdrachtgevers.

Drijfveer Media is ontstaan in een woonkamer in Groningen, maar inmiddels zetten wij de online strategie ook uit voor meerdere bedrijven in Veendam en de brede omtrek. Wij willen ook graag met jouw organisatie aan de slag gaan om te zorgen voor online groei.

Bijna ieder bedrijf heeft een eigen website. Maar helaas haalt slechts een kleine groep het maximale rendement uit de website. Dat is zonde, want met je website heb je een machtig wapen in handen. Een wapen waarmee je je doelgroep kunt bereiken en veel klanten kan werven.

Wij nemen graag je website onder handen en maken er een klantenmachine van. Als wij klaar zijn met je website heb je in Veendam geen online concurrentie meer. In de wijde omtrek ook niet trouwens.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

Binnen 10 minuten in je mail!


Zoekmachine-optimalisatie

Specialist inschakelen?

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat jou kan helpen op alle vlakken, van concept tot uitvoering.

Onze marketing diensten

Heb jij een mooie website, maar blijft het aantal bezoekers achter? Je bent zeker niet de enige. Veel ondersnemers worstelen om de bezoekers op hun website te krijgen. Wij kunnen jou helpen om deze bezoekers wel op je website te krijgen. Meer bezoekers op je website betekent meer potentiële klant, met een hogere conversie als logisch vervolg. Ben jij klaar om, samen met ons, online te groeien? Wij staan in ieder geval voor je klaar!

Een website met veel taalfouten wordt door consumenten als onbetrouwbaar gezien. En laat betrouwbaarheid nou net een belangrijk punt voor consumenten zijn. Een goede tekst op je website doet wonderen.

Bij een goede tekst wordt ook rekening gehouden met de doelgroep. De jeugd in Veendam moet je bijvoorbeeld compleet anders aanspreken dan een herensociëteit in Limburg. Onze tekstschrijvers weten dat en overtuigen bovendien jouw websitebezoekers om een aankoop of aanvraag te doen.

Elke website wil bovenaan in Google komen. Maar dat is vaak niet zo simpel en het gaat niet automatisch. Je kunt dan kiezen tussen afwachten of een partij inschakelen die precies weet wat daar voor nodig is. Wij kunnen voor jouw website de zoekmachine-optimalisatie doen. Wij zorgen dan dat jouw website hoog in Google komt en dat jij dus meer klanten krijgt.

Internet biedt marketeers tal van mogelijkheden om klanten te werven. Leadgeneratie, zoals dat vaak genoemd wordt, is een expertise van Drijfveer Media. Wij hebben bijzonder veel ervaring met het genereren van potentiële klanten. Onze teller staat ver boven de 500.000 inmiddels.

Bij leadgeneratie kijken wij eerst naar de doelgroep. Mik je op Veendam of wil je breder scoren? Als wij dat weten maken we een landingspagina die jouw doel aanspreekt en overtuigt. Als de landingspagina af is zorgen wij dat jouw doelgroep die te zien krijgt via verschillende kanalen.

Stel, je bent een loodgieter in Veendam. Voor duizenden euro's heb je een website laten maken. En als de website af is zie je dat er veel bezoekers zijn. Maar na een maand wachten heb je nog geen extra klant aan de website overgehouden. Dit scenario komt vaak voor. Er is een groep ondernemers die dan achterover leunt en gaat hopen. Een andere groep komt bij ons terecht in hun zoektocht naar een oplossing. Want wij weten hoe we bezoekers van jouw website om moeten zetten naar betalende klanten.

Door te testen en te analyseren kunnen wij op maat advies geven zodat de bezoekers van jouw website beter converteren en jou dus meer omzet opleveren. Want daar gaat het toch om?

In tegenstelling tot andere online marketing technieken kan je met online adverteren (o.a. Google Ads) heel snel resultaat halen. Je betaalt een x bedrag per klik aan de advertentieplatformen zoals Google, Bing, Facebook, Instagram etc. Zo krijg je vaak hele waardevolle bezoekers op je website. Maar let wel op, want slecht geoptimaliseerde SEA campagnes kosten veel meer geld dan het oplevert.

Twijfel je over je eigen advertentiecampagne? Onze Google Ads-specialisten geven gratis een second opinion bij jou op kantoor in Veendam of bij ons.

Of een bedrijf nou in Veendam of Tokio gevestigd is, de principes van linkbuilding zijn hetzelfde en het belang ook. Als je hoog in Google wil komen met je website, dan kan je niet zonder linkbuilding. En laat ons nou net de beste zijn in linkbuilding. We willen graag laten zien dat we jouw website ook snel kunnen laten stijgen in de zoekresultaten.

Mailen of bellen?

Wij helpen jou graag om het maximale uit jouw website en jouw onderneming te halen. Ben jij net zo enthousiast als ons? Neem dan snel contact met ons!

Contact kan telefonisch via 088 - 115 5666, via de mail (info@drijfveermedia.nl) of stuur een berichtje via het online contactformulier op de website. Horen wij snel van je?

Conversie

Blogberichten

Werken voor niets, hoe wenselijk is dat?

Trots op onze bijdrage aan dit artikel. Wij hebben zeer veel ervaring met werkervaringsplekken en daar vertellen wij graag over.

Contentmarketing

Drie manieren om meer uit contentmarketing te halen

Een goede strategie op het gebied van contentmarketing draagt bij aan de positieve (online) resultaten van jouw onderneming. Wil jij relaties opbouwen, je online autoriteit vergroten en je klanten/bezoekers geweldige content voor te schotelen, dan is het gebruik van marketing in je business model noodzakelijk.

Bert-update-Google

Google update BERT

Wat betekent de update van Google Update Bert voor jouw website?

Wees niet verlegen, we bijten niet!

Neem contact met ons op en vertel ons over je nieuwe project, dagdromen of omdat je gewoon zin in een goed gesprek en koffie hebt!