Skip to content

Online marketing Veendam

Mogen wij jou helpen?

Online marketing Veendam

Mogen wij jou helpen?

Gratis binnen 4 uur een website analyse in je mailbox ⇒

Online vindbaar in Veendam

Heb jij een eigen onderneming of ben jij verantwoordelijk voor de online marketing van een organisatie in Veendam? Zoek jij een betrouwbare partner om de online marketing aan uit te besteden? Dan komen wij graag in aanmerking. Wij werken al jaren voor uiteenlopende bedrijven, groot en klein, in het Noorden van het land. Ook in Veendam hebben wij al gewerkt voor opdrachtgevers.

Drijfveer Media is ontstaan in een woonkamer in Groningen, maar inmiddels zetten wij de online strategie ook uit voor meerdere bedrijven in Veendam en de brede omtrek. Wij willen ook graag met jouw organisatie aan de slag gaan om te zorgen voor online groei.

Wat wij willen doen voor jou

Bijna ieder bedrijf heeft een eigen website. Maar helaas haalt slechts een kleine groep het maximale rendement uit de website. Dat is zonde, want met je website heb je een machtig wapen in handen. Een wapen waarmee je je doelgroep kunt bereiken en veel klanten kan werven. 

Wij nemen graag je website onder handen en maken er een klantenmachine van. Als wij klaar zijn met je website heb je in Veendam geen online concurrentie meer. In de wijde omtrek ook niet trouwens.

Heb je al een mooie website, geen probleem. We kunnen je helpen van strategisch concept tot uitvoering en bij alles daartussen.

Linkbuilding

Of een bedrijf nou in Veendam of Tokio gevestigd is, de principes van linkbuilding zijn hetzelfde en het belang ook. Als je hoog in Google wil komen met je website, dan kan je niet zonder linkbuilding. En laat ons nou net de beste zijn in linkbuilding. We willen graag laten zien dat we jouw website ook snel kunnen laten stijgen in de zoekresultaten.

Meer over linkbuilding

Hoog in Google

Elke website wil bovenaan in Google komen. Maar dat is vaak niet zo simpel en het gaat niet automatisch. Je kunt dan kiezen tussen afwachten of een partij inschakelen die precies weet wat daar voor nodig is. Wij kunnen voor jouw website de zoekmachine-optimalisatie doen. Wij zorgen dan dat jouw website hoog in Google komt en dat jij dus meer klanten krijgt. 

Meer over online marketing

Conversie-optimalisatie

Stel, je bent een loodgieter in Veendam. Voor duizenden euro's heb je een website laten maken. En als de website af is zie je dat er veel bezoekers zijn. Maar na een maand wachten heb je nog geen extra klant aan de website overgehouden. Dit scenario komt vaak voor. Er is een groep ondernemers die dan achterover leunt en gaat hopen. Een andere groep komt bij ons terecht in hun zoektocht naar een oplossing. Want wij weten hoe we bezoekers van jouw website om moeten zetten naar betalende klanten.

Door te testen en te analyseren kunnen wij op maat advies geven zodat de bezoekers van jouw website beter converteren en jou dus meer omzet opleveren. Want daar gaat het toch om?

Meer over conversie-optimalisatie

Copywriters

Een website met veel taalfouten wordt door consumenten als onbetrouwbaar gezien. En laat betrouwbaarheid nou net een belangrijk punt voor consumenten zijn. Een goede tekst op je website doet wonderen.

Bij een goede tekst wordt ook rekening gehouden met de doelgroep. De jeugd in Veendam moet je bijvoorbeeld compleet anders aanspreken dan een herensociëteit in Limburg. Onze tekstschrijvers weten dat en overtuigen bovendien jouw websitebezoekers om een aankoop of aanvraag te doen.

Meer over onze tekstschijvers

Online adverteren / SEA

In tegenstelling tot andere online marketing technieken kan je met online adverteren (o.a. AdWords) heel snel resultaat halen. Je betaalt een x bedrag per klik aan de advertentieplatformen zoals Google, Bing, Facebook, Instagram  etc. Zo krijg je vaak hele waardevolle bezoekers op je website. Maar let wel op, want slecht geoptimaliseerde SEA campagnes kosten veel meer geld dan het oplevert.

Twijfel je over je eigen advertentiecampagne? Onze AdWords-specialisten geven gratis een  second opinion bij jou op kantoor in Veendam of bij ons.

Meer over AdWords

Leadgeneratie / klanten werven

Internet biedt marketeers tal van mogelijkheden om klanten te werven. Leadgeneratie, zoals dat vaak genoemd wordt, is een expertise van Drijfveer Media. Wij hebben bijzonder veel ervaring met het genereren van potentiële klanten. Onze teller staat ver boven de 500.000 inmiddels. 

Bij leadgeneratie kijken wij eerst naar de doelgroep. Mik je op Veendam of wil je breder scoren? Als wij dat weten maken we een landingspagina die jouw doel aanspreekt en overtuigt. Als de landingspagina af is zorgen wij dat jouw doelgroep die te zien krijgt via verschillende kanalen. 

Meer over leadgeneratie
robert-boersma

Robert Boersma

Online marketeer

Ik blijf me verbazen over bedrijven die hun online marketing verwaarlozen. Zelfs anno nu nog. Maar alle bedrijven die online inactief zijn kan je makkelijk herkennen aan de dalende omzet. Niet investeren in online marketing betekent dat je concurrentie je inhaalt, ook in Veendam!

Maar er zijn ook genoeg ondernemers die wel het belang van online marketing inzien. Ik kan er echt van genieten om bij te dragen aan de groei van deze ondernemingen. Weinig is leuker dan samen de concurrentie te verslaan en succes te delen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bellen, mailen, faxxen, appen, Skypen?

Ons kantoor staat in Drachten. Maar laat dat geen belemmering zijn. Veel kan online en telefonisch geregeld worden en daarnaast kennen wij de A7 en N33 op ons duimpje. Een kopje koffie komen doen is geen enkel probleem.

Samenvattend, wij willen voor jou aan de slag, jij wil meer online succes, laten we een team vormen. Dan krijg je van ons scherpe prijzen...

conversie-optimalisatie

Contactgegevens

Drijfveer Media
Noorderstaete 34
9402 XB Assen
088 - 11 55 666
info@drijfveermedia.nl

Wij zijn gesloten
Vul het formulier in

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten